Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Nowe gg 12

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Nowe gg 12

mam trzy sprawy:
    1. funkcja odczytu wiadomości GG na PC w wersji Windows nie pokazuje się zaraz po uruchomieniu GG ani nie pokazuje w ogóle od nieznajomych. funkcja nie powinna mieć tego typu ograniczeń. nie piszę tu o możliwości wyłączenia funkcji odczytu, bo testowałem to za pomocą usuwania i dodawania znajomej osoby
    2. to kolejna wersja GG z wersji 12, która nie aktualizowała się automatycznie. gdybym nie zaglądał na forum, nie wiedziałbym o niej
    3. sprawa dotyczy forum. dobrze byłoby, gdyby nie nakładano blokady na nowe tematy o nowych wydaniach GG. zwykły użytkownik mógłby pisać tam opinie i uwagi
    Ostatnio edytowany przez Wasky; 4253.
    casami tutaj na forum administracja poprawa moje bledy ortograficne bo moja wada ruhu ogranica moje mozliwosci
    mam numer GG 935

Hej!

Czy masz na myśli problemy z wyświetlaniem odczytu wiadomości u osób nieznajomych? Czy możesz podać więcej szczegółów?

Co do auto-aktualizacji - zbadam temat, a w kwestii forum - zobaczymy co da się zrobić.

Do zobaczenia na GG!
    GG Team
    Head of GGchat

Sprawdź:
    http://ggchat.com

Nie pomogę Ci w zakresie obsługi klienta, sprzedaży i moderacji.

Komentarz

Bezpośrednio po uruchomieniu GG znaczek odczytu nigdy się nie pokazuje, pomimo że wcześniej osoba odczytała tamtą wiadomość. Trzeba napisać inną wiadomość i mieć włączone GG, aby funkcja odczytu działała. Jeśli taką osobę usunę z listy kontaktów lub piszę do nieznajomych, to funkcja odczytu też nigdy nie działa. Rozmówca widzi, że odebrałem wiadomość, ale ja tego nie widzę​.
      casami tutaj na forum administracja poprawa moje bledy ortograficne bo moja wada ruhu ogranica moje mozliwosci
      mam numer GG 935

Komentarz

Co z moim problemem? Edytowaliście moją wiadomość, ale nikt mi nie odpisał. Norx, nie wiem, jakich szczegółów oczekujesz, bo opisałem problem. Z tego, co wiem, GG na telefonie zawsze pokazuje odczyt, więc wersja PC też powinna.
        mam numer GG 935

Komentarz

Jeśli nie macie się w kontaktach, to informacje o odczytaniu wiadomości nie są przesyłane. Wersja Android w takim wypadku oznacza jako przeczytaną ostatnią Twoją wiadomość, którą wysłałeś znajdującą się nad wiadomością odebraną od rozmówcy - innymi słowy GG Android uznaje, że skoro osoba odpisała, to znaczy, że przeczytała wiadomości wyżej.

Poruszyłem ten temat na naszym firmowym wewnętrznym spotkaniu, że według mnie, po pierwszej wymianie wiadomości pomiędzy osobami, które nie mają się w kontaktach, serwery powinny zacząć wysyłać informacje o odczycie wiadomości. Jednak ostatecznie zostało ustalone, że funkcjonalność ta pozostaje bez zmian - informacje o odczytaniu nie będą przesyłane do osób nie mających się w kontaktach.

Komentarz

Pracuję...
          X