Nie wiem w szczegółach, jaka jest różnica między wersjami, bo nie mogę używać telefonu z powodu wady ruchu. Teraz doszedłem do wniosku, że skoro niewidoczni nie wysyłają znaczka odbioru, to zrzut ekranu od znajomej, który pokazałem, nie jest do końca praktyczny, gdy mówimy o sugestii. W sugestii chodzi mi o to, że Messenger FB pokazuje odbiór nawet po długim wylogowaniu i nie trzeba pisać kolejnej wiadomości, by zobaczyć aktywność znajomych w oknie rozmowy.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Nowe GG 12
Zwiń
X
-
Wcześniej nie zauważyłem, że przesłany przez Ciebie rzut ekranu jest od strony Twojego rozmówcy - myślałem, że to Ty go zrobiłeś.
Jeśli Twój rozmówca ma Ciebie na liście kontaktów oraz ma ustawiony status inny niż niewidoczny, wtedy zobaczysz status odczytania po wejściu do GG na PC. Jeśli osoba nie ma Ciebie w kontaktach lub ma ustawiony status "Niewidoczny", wtedy - aby chronić prywatność tej osoby - informacje o odczytaniu nie są wysyłane.
Komentarz
-
Treść pokazanej rozmowy z obrazu jasno wskazuje, że proszę znajomą osobę, aby pokazała mi, jak to wygląda na telefonie, więc sam nie używałem telefonu. Rozumiem to, co piszesz. Moja sugestia dotyczy tego, aby algorytm nie traktował statusu „niedostępny” tak samo jak statusu „niewidoczny”.Ostatnio edytowany przez Wasky; 4253.casami tutaj na forum administracja poprawa moje bledy ortograficne bo moja wada ruhu ogranica moje mozliwosci
mam numer GG 935
Komentarz
-
Norx Cześć!
Mam propozycję, która mogłaby poprawić komfort korzystania z GG Desktop na Windows. Chodzi o większą przejrzystość w procesie aktualizacji aplikacji.
Czy byłaby możliwość dodania do Centrum Powiadomień funkcji informowania o nadchodzących update’ach z wyprzedzeniem? Zależałoby mi na tym, aby użytkownik mógł wcześniej przeczytać:- Co dokładnie zostanie wprowadzone?
- Jakie błędy zostaną naprawione?
- Jakie nowe funkcje lub ulepszenia są planowane?
Dodatkowo, kluczowe jest dla mnie to, abyśmy to my – użytkownicy – decydowali, czy chcemy dostawać takie alerty. Idealnie byłoby dodać w ustawieniach odpowiedni "pstryczek" (toggle), tak jak ma to miejsce przy innych typach powiadomień.
Co sądzicie o takim rozwiązaniu? Moim zdaniem pozwoliłoby to uniknąć zaskoczenia nowymi zmianami i dałoby nam poczucie większej kontroli nad programem.
Pozdrawiam!
Komentarz
-
Problem polega na tym, że owa propozycja już jest... gdy klikasz na zakładkę „o programie” w menu, to masz informację, czy wersja jest aktualna... mi niestety 3 ostatnich aktualizacji w ogóle nie wyświetliło, bo pisało, że wersja jest aktualna... musiałem metodą „ręczną” aktualizować.Ostatnio edytowany przez Meduza; 32039.casami tutaj na forum administracja poprawa moje bledy ortograficne bo moja wada ruhu ogranica moje mozliwosci
mam numer GG 935
Komentarz
-
Hej - transparentność rozwoju to temat bardzo mi bliski i jest on przeze mnie poruszany na forum firmowym - jak coś uda się zrobić w tym temacie to dam znaćZamieszczone przez Lotny_orient Zobacz postaNorx Cześć!
Mam propozycję, która mogłaby poprawić komfort korzystania z GG Desktop na Windows. Chodzi o większą przejrzystość w procesie aktualizacji aplikacji.
Czy byłaby możliwość dodania do Centrum Powiadomień funkcji informowania o nadchodzących update’ach z wyprzedzeniem? Zależałoby mi na tym, aby użytkownik mógł wcześniej przeczytać:- Co dokładnie zostanie wprowadzone?
- Jakie błędy zostaną naprawione?
- Jakie nowe funkcje lub ulepszenia są planowane?
Dodatkowo, kluczowe jest dla mnie to, abyśmy to my – użytkownicy – decydowali, czy chcemy dostawać takie alerty. Idealnie byłoby dodać w ustawieniach odpowiedni "pstryczek" (toggle), tak jak ma to miejsce przy innych typach powiadomień.
Co sądzicie o takim rozwiązaniu? Moim zdaniem pozwoliłoby to uniknąć zaskoczenia nowymi zmianami i dałoby nam poczucie większej kontroli nad programem.
Pozdrawiam!
GG Team
Head of GGchat
Sprawdź:
http://ggchat.com
Nie pomogę Ci w zakresie obsługi klienta, sprzedaży i moderacji.
Komentarz
-
Mechanizm aktualizacji działa prawidłowo, natomiast wdrażanie aktualizacji często odbywa się etapami, więc nie zawsze są one widoczne od razu u wszystkich Użytkowników.Zamieszczone przez FacetNaWuzku Zobacz posta(...) mi niestety 3 ostatnich aktualizacji w ogóle nie wyświetliło, bo pisało, że wersja jest aktualna... musiałem metodą „ręczną” aktualizować.
W takich przypadkach ręczna aktualizacja może przyspieszyć dostęp do nowej wersji. Jeśli sytuacja się powtórzy, daj nam znać.
Komentarz
-
etapami... pzy ostatnih aktualizacjah nic mi se ne pokazalo... raz nawet minol okolo tydzen dopuki ne zajzalalem na forum i ne pzecytalem o nowym wydanu... to cekawe okreslene ze odbywa se to etapami... cesto pizece sami jako administracja ze najlepej aktualizowac gg pzez pobrany plik tyle ze ja uwazam ze w swece automatyzacji taka sytuacja by samemu poberac plik jest nedopuscalna... dlatego zglasam problemZamieszczone przez Meduza Zobacz posta
Mechanizm aktualizacji działa prawidłowo, natomiast wdrażanie aktualizacji często odbywa się etapami, więc nie zawsze są one widoczne od razu u wszystkich Użytkowników.
W takich przypadkach ręczna aktualizacja może przyspieszyć dostęp do nowej wersji. Jeśli sytuacja się powtórzy, daj nam znać.
casami tutaj na forum administracja poprawa moje bledy ortograficne bo moja wada ruhu ogranica moje mozliwosci
mam numer GG 935
Komentarz
-
Przydałoby się na tym całym forum GG zrobić jakieś porządki, ponieważ panuje tutaj od bardzo dawna jeden wielki chaos i na przykład nie mogę wyszukać, czy jest coś napisane co nowego wnosi aktualizacja: GG 12.5.1.12279 albo nie? A więc bardzo proszę coś z tym forum zrobić w nie dalekiej przyszłości, żeby ono zostało przebudowane, aby można było bardzo przyjemnie, prosto i komfortowo ją przeglądać. Pozdrawiam!Zamieszczone przez Norx Zobacz posta
Hej - transparentność rozwoju to temat bardzo mi bliski i jest on przeze mnie poruszany na forum firmowym - jak coś uda się zrobić w tym temacie to dam znać
Komentarz
-
Zamieszczone przez Lotny_orient Zobacz posta
Przydałoby się na tym całym forum GG zrobić jakieś porządki, ponieważ panuje tutaj od bardzo dawna jeden wielki chaos i na przykład nie mogę wyszukać, czy jest coś napisane co nowego wnosi aktualizacja: GG 12.5.1.12279 albo nie? A więc bardzo proszę coś z tym forum zrobić w nie dalekiej przyszłości, żeby ono zostało przebudowane, aby można było bardzo przyjemnie, prosto i komfortowo ją przeglądać. Pozdrawiam!
Wszystko jest w zakładce Wydania - nie zawsze w 100% na czas ale jest
GG Team
Head of GGchat
Sprawdź:
http://ggchat.com
Nie pomogę Ci w zakresie obsługi klienta, sprzedaży i moderacji.
Komentarz
-
o to widok mojego monitora... ile mam czekać na autoaktualizacje?Załączone plikiOstatnio edytowany przez Meduza; 32039.casami tutaj na forum administracja poprawa moje bledy ortograficne bo moja wada ruhu ogranica moje mozliwosci
mam numer GG 935
Komentarz
-
Tak jak już wspominaliśmy: wdrażanie aktualizacji często odbywa się etapami, więc nie zawsze są one widoczne od razu u wszystkich Użytkowników. Czasem może to potrwać kilka dni.Zamieszczone przez FacetNaWuzku Zobacz postainformuje że tym razem autoaktual zadziałała na trzeci dzień...
Komentarz
-
a ja pisałem o parunastu dniach... bardzo bym nie ignorować moich słów... rozumiem, że sami siebie bronicie, ale nie pozwolę robić ze mnie idioty... jeśli piszę, że autoaktualizacja nie działała przez tygodnie i o nowym wydaniu dowiedziałem się z forum to tak właśnie było... tym razem autoaktualizacja zadziałała ale to nie oznacza że działała cały czasOstatnio edytowany przez Meduza; 32039.casami tutaj na forum administracja poprawa moje bledy ortograficne bo moja wada ruhu ogranica moje mozliwosci
mam numer GG 935
Komentarz
-
FacetNaWuzku Rozumiemy, że u Ciebie aktualizacja mogła nie być widoczna przez dłuższy czas.
Wdrażanie zmian odbywa się etapami, więc dostępność aktualizacji może różnić się między Użytkownikami i nie pojawia się jednocześnie u wszystkich.
Mamy nadzieję, że w przyszłości ten proces będzie trwał zdecydowanie krócej.
Komentarz
Komentarz