Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Znowu coś nie działa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Znowu coś nie działa

Jak ktoś nowy do mnie pisze to wcześniej otwierało się nowe okienko albo przynajmniej nowa karta. A teraz tylko powiadomienie i go muszę szukać, co przerywa mi korzystanie z katalogu.

Hej - w GG okno chatu nie otwiera się samoistnie - możesz kliknąć na chmurkę powiadomień znajdującą się w prawym dolnym rogu ekranu, która otworzy okno chatu - nie przerwie to korzystania z katalogu publicznego
    GG Team
    Head of GGchat

Sprawdź:
    http://ggchat.com

Nie pomogę Ci w zakresie obsługi klienta, sprzedaży i moderacji.

Komentarz

Dopiero wczoraj się naprawiło, "samo". Pewnie jakiś serwer od push notification się zawiesił i ktoś go zrestartował? Jak już support zda sobie sprawę, że to po waszej sprawie jest problem i miałby on wystąpić ponownie, to w tym wątku będziecie mieli historię pierwszego wystapienia - mniej więcej od 17 do 23 kwietnia.

Komentarz

Dostałem przypominajkę z informacją, że programiści rzeczywiście grzebią przy nowym oknie rozmowy itp. Szkoda, że support na forum nie wie, co robią programiści oraz że nie stosuje się testów regresyjnych. Najważniejsze, że znowu działa. Temat do zamknięcia.

Komentarz

Zamieszczone przez jaworsk Zobacz posta
          Dostałem przypominajkę z informacją, że programiści rzeczywiście grzebią przy nowym oknie rozmowy itp. Szkoda, że support na forum nie wie, co robią programiści oraz że nie stosuje się testów regresyjnych. Najważniejsze, że znowu działa. Temat do zamknięcia.
          Rzeczy o których piszesz nie dotyczą aplikacji na systemy Windows i Linux.
          GG Team
          Head of GGchat

Sprawdź:
          http://ggchat.com

Nie pomogę Ci w zakresie obsługi klienta, sprzedaży i moderacji.

Komentarz

Pracuję...
          X