Gdy coś się zmieni w tym temacie będziemy informować na Forum.
Przepraszamy za niedogodności i prosimy o cierpliwość.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
macOS Monterey 12.0.1
Zwiń
X
-
no ja mam to samo - nawet bym zapłacił i 20 zeta miesięcznie żeby tylko była pożarna apka
Zostaw komentarz:
-
Mam obawy że już nie będziemam ten sam problem... akurat używamy GG do komunikacji z firmami (taka branża że wszyscy "siedzą" na GG) i dla mnie to jest dramat... i ta wersja web, która do niczego się nie nadaje...
Zostaw komentarz:
-
wiem, miałem nie pisać
ale jest koniec marca .... aplikacja nie działa, chciałem przejść na premium ale to jest dramat
wersja web nie nadaje się do pracy nie mówić już o wersji na iphony
czy jest szansa że ta apka będzie kiedy kolo wiek działać czy czas migrować na inny komunikator ?Ostatnio edytowany przez Grabek; 31908.
Zostaw komentarz:
-
Gdy aplikacja zostanie naprawiona to poinformujemy o tym na Forum. Prosimy nie tworzyć nowych zapytań w tym temacie.
Przepraszamy za niedogodności i prosimy o cierpliwość.
Zostaw komentarz:
-
a nie macie w tym macu jakiegos emulatora linuxa? moze by sie dalo tymczasowo uzywac gg linuxowego?
Zostaw komentarz:
-
Jeżeli będziemy mogli podać dokładną datę naprawy tej usterki to podamy ją na forum. Jakiekolwiek informacje w tym temacie będziemy zamieszczać na forum.
Przepraszamy za niedogodności.
Zostaw komentarz:
-
tylko dwie osoby się tym poście odezwały (od ponad miesiąca), może uznali że dla dwóch "rekordów" w bazie użytkowników nie warto
Zostaw komentarz:
-
aplikacja nie działa, odsyłają do wersji w przeglądarce na której nie da się kompletnie pracować... i żadnego info kiedy tak prosta sprawa zostanie poprawiona
Zostaw komentarz:
-
Nie jest to co prawda najwygodniejsze rozwiązanie, ale na Macach z M1 można zainstalować z App Store wersję dla iOS.
Zostaw komentarz:
Zostaw komentarz: