Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
GG 11: codziennie muszę instalować od nowa
Zwiń
X
-
W takim razie bardzo proszę o przesłanie do bok@gadu-gadu.pl spakowane następujące katalogi:
"%APPDATA%\GG"
"%LOCALAPPDATA%\GG"
Być może tam uda nam się znaleźć przyczynę błędu.
PS. Oba pliki po spakowaniu mogą być dość duże. Aby przesłać plik proponuję skorzystać z GG Dysku, można to zrobić po zalogowaniu na stronie gg.pl, plik należy wgrać do katalogu "Publiczne", następnie w opcjach wybrać "Link publiczny" i mailem wystarczy przesłać tylko ten link (a raczej dwa linki, po jednym dla każdego pliku)
Zostaw komentarz:
-
Będziemy wdzięczni za wykonanie czynności, które poprzednio wskazywał @miodziu i przesłanie nam pliku do analizy.
Zostaw komentarz:
-
Zauważyłem, że ten problem występuje wtedy kiedy pojawia się nowa wersja GG. Dzisiaj jest nowa wersja GG i znowu pojawił się ten komunikat.
Zostaw komentarz:
-
Czy to oznacza, że GG działa poprawnie? Jeśli tak, to super. W razie ponownych problemów tego typu proszę o kontakt na podany powyżej adres mailowy.
Zostaw komentarz:
-
Witam, dziękuję za zgłoszenie,
czy mógłbyś jeszcze raz odtworzyć to zachowanie,
następnie przesłać nam najświeższy plik: restore-[tu jakiś numer].bat.log,
który powinien stworzyć się w katalogu %TEMP%
(po prostu wpisz %TEMP% w "start->uruchom" (ENTER))
prześlij plik na bok@gadu-gadu.pl
Po tej czynności ściągnij najnowszą wersję GG z http://www.gg.pl/info/pobierz
i ją zainstaluj,
daj znać czy to pomogło.
PozdrawiamOstatnio edytowany przez GGAdmin; 1.
Zostaw komentarz:
-
GG 11: codziennie muszę instalować od nowa
Mam problem:
1.od kiedy mam GG11 beta to napotykam się na ten problem, a od niedawnej aktualizacji występuje to codziennie:
Kiedy włączam komputer i chcę wejść w GG to wyświetla się coś takiego: Nowy obraz (46).jpg.
Wtedy muszę od nowa instalować GG. Od ostatniej Aktualizacji zdarza mi się to codziennie.
BARDZO PROSZĘ O POMOCOstatnio edytowany przez Kamil5; 12912.Tagi: Brak
Zostaw komentarz: