Witam, od wczoraj nie mogę zalogować się na swój profil gg. wyskakuje komunikat "błąd logowania: hasło lub identyfikator nieprawidłowe". hasło i identyfikator wpisuję dobrze, wysyłałam sobie nawet odzyskiwanie hasła na pocztę i wszystko się zgadza. nie mogę zalogować się ani na windowsie, ani w przeglądarce, ani w androidzie. wczoraj pierwszy pomysł, który przyszedł mi do głowy to odistalować gg. tak więc zrobiłam, a teraz nie mogę zainstalować go z powrotem. nie wiem o co chodzi.

Ogłoszenie

Zwiń

No announcement yet.

błąd logowania i problemy z instalacją

Zwiń

X
- 

napisz na tech@gadu-gadu.plZamieszczone przez rybka_d Zobacz postaWitam, od wczoraj nie mogę zalogować się na swój profil gg. wyskakuje komunikat "błąd logowania: hasło lub identyfikator nieprawidłowe". hasło i identyfikator wpisuję dobrze, wysyłałam sobie nawet odzyskiwanie hasła na pocztę i wszystko się zgadza. nie mogę zalogować się ani na windowsie, ani w przeglądarce, ani w androidzie. wczoraj pierwszy pomysł, który przyszedł mi do głowy to odistalować gg. tak więc zrobiłam, a teraz nie mogę zainstalować go z powrotem. nie wiem o co chodzi.

podając wersję komunikatora + build oraz numer GG

Komentarz