Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Pomoc w otworzeniu GG

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• adormidera
    odpowiedział(a)
    Już próbowałam i to samo.

Zostaw komentarz:

• Paulina
    Guest replied
    No to spróbuj teraz zakończyć proces ggapp i gghub z poziomu menedżera zadań i uruchomić ze skrótu.

Zostaw komentarz:

• adormidera
    odpowiedział(a)
    1.jpg2.jpgWersja produkto 11.0

To jest screen procesów kiedy na pulpicie był jeszcze komunikat.

Zostaw komentarz:

• Paulina
    Guest replied
    Zgodnie z tym, co napisałam wcześniej, na stronie są dwie wersje komunikatora do pobrania. Czy screeny robiłaś w momencie pojawienia się błędu? Proszę o print screen komunikatu.

Zostaw komentarz:

• adormidera
    odpowiedział(a)
    Mam nadzieje że widać cokolwiek?
    Załączone pliki

Zostaw komentarz:

• adormidera
    odpowiedział(a)
    1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg

GG pobrałasm z tej strony więc 11.

Zostaw komentarz:

• Paulina
    Guest replied
    Na stronie są dwie wersje do pobrania. Którą zainstalowałaś? Chodzi mi o zakładkę procesy w menedżerze zadań, nie zakładkę uruchamianie w konfiguracji systemu.

Zostaw komentarz:

• adormidera
    odpowiedział(a)
    11.jpg

Pzed chwilą zainstalowałam więc chyba wersja 11.

Zostaw komentarz:

• Paulina
    Guest replied
    Jaką wersję GG zainstalowałaś? Proszę o print screen zakładki procesy menedżera zadań.

Zostaw komentarz:

• adormidera
    odpowiedział(a)
    Na tą chwilę nie mam żadnej wersji, więc zainstaluję tą która jest teraz dostępna.
    Błąd wystąpi ten sam, więc spróbuje zrobić tak jak napisałaś.Wtedy się okaże.

---------- Post added at 12:39 ---------- Previous post was at 12:24 ----------

Niestety to samo.
    Z tym że gghub nie było na liście procesów tylko po prostu gg. Nie wiem czy ma to znaczeniem, w każdym bądź razie problem pozostał.

Zostaw komentarz:

• Paulina
    Guest replied
    Tak, to wydaje się logiczne, dlatego napisałam ciąg dalszy swojej wypowiedzi, z którą chyba się nie zapoznałaś przed napisaniem odpowiedzi. Cytuję:
    Zamieszczone przez Paulina Zobacz posta
    W poleceniu uruchom wpisz msconfig, wybierz zakładkę uruchamianie i odznacz gghub. Uruchom ponownie komputer, następnie GG ze skrótu.
    Poza tym nadal nie wiem jakiej wersji GG używasz.

Zostaw komentarz:

• adormidera
    odpowiedział(a)
    Nie mam jak odznaczyć bo gg w ogóle się nie włącza o czym napisałam w pierwszym poście.Odinstalowałam i tyle. Zainstalowałam ponownie bład ten sam.

Zostaw komentarz:

• Paulina
    Guest replied
    Czy GG uruchamia się przy starcie systemu? Jeżeli tak, odznacz tę opcję. W poleceniu uruchom wpisz msconfig, wybierz zakładkę uruchamianie i odznacz gghub. Uruchom ponownie komputer, następnie GG ze skrótu.

Edycja:

Jakiej w końcu wersji GG używasz? Piszesz na dwóch forach. Wypowiadamy się na temat GG 11, a tutaj twierdzisz, że masz 10.5. Tamten temat zamykam, proszę nie powielać bytów.
    Ostatnio edytowany przez Gość; 7.

Zostaw komentarz:

• adormidera
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez Tomek Gadu-Gadu Zobacz posta
    Przede wszystkim nie używaj czerwonego koloru bo jest on zarezerwowany dla Adminów, a Ci gromy mogą rzucać w gniewie
    Co się zaś tyczy problemu o ile jest to wersja GG11 skorzystaj z tego sposobu reinstalacji: http://forum.gg.pl/showthread.php?41...a-reinstalacji
    Następnym razem użyje koloru różowego
    Niestety to samo

Zostaw komentarz:

• Tomek Gadu-Gadu
    odpowiedział(a)
    Przede wszystkim nie używaj czerwonego koloru bo jest on zarezerwowany dla Adminów, a Ci gromy mogą rzucać w gniewie
    Co się zaś tyczy problemu o ile jest to wersja GG11 skorzystaj z tego sposobu reinstalacji: http://forum.gg.pl/showthread.php?41...a-reinstalacji

Zostaw komentarz:

Pracuję...
X