Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Pomoc w otworzeniu GG
Zwiń
X
-
Guest repliedNo to spróbuj teraz zakończyć proces ggapp i gghub z poziomu menedżera zadań i uruchomić ze skrótu.
Zostaw komentarz:
-
-
Guest repliedZgodnie z tym, co napisałam wcześniej, na stronie są dwie wersje komunikatora do pobrania. Czy screeny robiłaś w momencie pojawienia się błędu? Proszę o print screen komunikatu.
Zostaw komentarz:
-
Mam nadzieje że widać cokolwiek?
Zostaw komentarz:
-
-
Guest repliedNa stronie są dwie wersje do pobrania. Którą zainstalowałaś? Chodzi mi o zakładkę procesy w menedżerze zadań, nie zakładkę uruchamianie w konfiguracji systemu.
Zostaw komentarz:
-
-
Guest repliedJaką wersję GG zainstalowałaś? Proszę o print screen zakładki procesy menedżera zadań.
Zostaw komentarz:
-
Na tą chwilę nie mam żadnej wersji, więc zainstaluję tą która jest teraz dostępna.
Błąd wystąpi ten sam, więc spróbuje zrobić tak jak napisałaś.Wtedy się okaże.
---------- Post added at 12:39 ---------- Previous post was at 12:24 ----------
Niestety to samo.
Z tym że gghub nie było na liście procesów tylko po prostu gg. Nie wiem czy ma to znaczeniem, w każdym bądź razie problem pozostał.
Zostaw komentarz:
-
Guest repliedTak, to wydaje się logiczne, dlatego napisałam ciąg dalszy swojej wypowiedzi, z którą chyba się nie zapoznałaś przed napisaniem odpowiedzi. Cytuję:
Zamieszczone przez Paulina Zobacz postaW poleceniu uruchom wpisz msconfig, wybierz zakładkę uruchamianie i odznacz gghub. Uruchom ponownie komputer, następnie GG ze skrótu.
Zostaw komentarz:
-
Nie mam jak odznaczyć bo gg w ogóle się nie włącza o czym napisałam w pierwszym poście.Odinstalowałam i tyle. Zainstalowałam ponownie bład ten sam.
Zostaw komentarz:
-
Guest repliedCzy GG uruchamia się przy starcie systemu? Jeżeli tak, odznacz tę opcję. W poleceniu uruchom wpisz msconfig, wybierz zakładkę uruchamianie i odznacz gghub. Uruchom ponownie komputer, następnie GG ze skrótu.
Edycja:
Jakiej w końcu wersji GG używasz? Piszesz na dwóch forach. Wypowiadamy się na temat GG 11, a tutaj twierdzisz, że masz 10.5. Tamten temat zamykam, proszę nie powielać bytów.Ostatnio edytowany przez Gość; 7.
Zostaw komentarz:
-
Zamieszczone przez Tomek Gadu-Gadu Zobacz postaPrzede wszystkim nie używaj czerwonego koloru bo jest on zarezerwowany dla Adminów, a Ci gromy mogą rzucać w gniewie
Co się zaś tyczy problemu o ile jest to wersja GG11 skorzystaj z tego sposobu reinstalacji: http://forum.gg.pl/showthread.php?41...a-reinstalacji
Niestety to samo
Zostaw komentarz:
-
Przede wszystkim nie używaj czerwonego koloru bo jest on zarezerwowany dla Adminów, a Ci gromy mogą rzucać w gniewie
Co się zaś tyczy problemu o ile jest to wersja GG11 skorzystaj z tego sposobu reinstalacji: http://forum.gg.pl/showthread.php?41...a-reinstalacji
Zostaw komentarz:
Zostaw komentarz: