Witam serdecznie czy można w jakikolwiek sposób szybszy skontaktowac sie z GG w szybszy sposób niz mail ? sprawa jest dosyc istotna i wazna dziekuje z góry za pomoc Pozdrawiam
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Pomoc od Zespołu GG
Zwiń
X
-
tez mam problem, ktos mi sie wlamal pare dni temu na konto, podobno zmienil nick, profilowe zdjecie na jakas gola babe... a mail jak stoi pusty tak stoi pusty... wielka szkoda byloby stracic konto ktore mam prawie 20 lat... jest opcja gdzies w ogole zlapac kogos odpowiedzialnego za takie sprawy? moze numer telefonu, cokolwiek zeby mozna bylo ta sprawe zalatwic... odkrylem ze mialem szpiegowskie cookie na komputerze ktore juz wyczyscilem, pewnie haslo zmienie od razu w przypadku odzyskania konta ale widze ze nikt nie odpisuje na maile...
Komentarz
-
Czemu Gg banuje ludzi bez powodu?
Twoje konto zostało zablokowane, ponieważ naruszało zasady i wytyczne dla Społeczności GG: https://www.gg.pl/info/zasady-wytycz...olecznosci-gg/
Pragniemy również zaznaczyć, że nałożona blokada będzie dotyczyć Użytkownika, a nie jedynie numeru GG. Oznacza to, że możemy zablokować również wszystkie konta powiązane oraz zablokujemy możliwość utworzenia nowego konta.
Zespół Gadu-Gadu
Tylko że nie naruszyło w tym problem...
Komentarz
-
Zamieszczone przez Wasky Zobacz postaPodejrzewam, że w Twoim przypadku powodem blokady może być wiek. Korzystanie z GG dozwolone jest od 16 lat.casami tutaj na forum administracja poprawa moje bledy ortograficne bo moja wada ruhu ogranica moje mozliwosci
mam numer GG 935
Komentarz
-
Zamieszczone przez HsikrtIOlPi Zobacz postaMam pytanie, czy mogę na swoje konto gg poprosić o bana takiego jak dostają te różne boty?
Zamieszczone przez FacetNaWuzku Zobacz postaA co jesli na przyklad profil ma awatar mlodej osoby a wiek podany to 120lat?
Komentarz
-
Zamieszczone przez Wasky Zobacz posta
W jakim celu?
Komentarz
-
Zamieszczone przez Wasky Zobacz posta
Według mnie nie narusza to żadnego punktu regulaminu.Ostatnio edytowany przez Meduza; [ARG:4 UNDEFINED].casami tutaj na forum administracja poprawa moje bledy ortograficne bo moja wada ruhu ogranica moje mozliwosci
mam numer GG 935
Komentarz
Komentarz