To niekoniecznie może być błąd - lista ściągana jest z serwera GG, jeśli zaimportowałeś kontakty z pliku to kontakty mogą się powtarzać. Zaraz sprawdzę dokładnie
To niekoniecznie może być błąd - lista ściągana jest z serwera GG, jeśli zaimportowałeś kontakty z pliku to kontakty mogą się powtarzać. Zaraz sprawdzę dokładnie
Importowałem z serwera w tej chwili mam po kilkanaście razy kazdy kontakt masakra :/
A próbowałeś kasować kontakty? Jeśli skasujesz jeden sprawdź czy jak zalogujesz się ponowie to czy wróci, jeśli tak to błąd znany juz z GG10 czyli z synchronizacją kontaktów. Jeśli nie i pozostanie tylko jeden kontakt (właściwy) to znaczy, że GG11 nie generuje błędu z synchronizacją u Ciebie. U mnie jak najbardziej wszystko OK
Tak próbowałem usuwać ale przy ponownym uruchomieniu gg problem się powtarzał a nawet pojawiało się jeszcze większa ilość kopii teraz niektóre kontakty mam nawet 48x. Reinstalacja gg też nic nie dała.
Tak próbowałem usuwać ale przy ponownym uruchomieniu gg problem się powtarzał a nawet pojawiało się jeszcze większa ilość kopii teraz niektóre kontakty mam nawet 48x. Reinstalacja gg też nic nie dała.
Usuwałeś z poziomu GG.pl czy GG11? Zalecam usuwanie przez stronę
Ja mam ten sam problem z powielaniem kontaktow, probowalem usuwac przez gg.pl ale tam tez sie wszystko chrzani, niestety chyba pozostaje poczekac az to naprawia.
Komentarz