wyszukiwałem fragment wyrazu w archiwum. Po wpisaniu liter, wcisnąłem enter (pomijając fakt że przydałby się przycisk SZUKAJ/WYSZUKAJ) i czekałem 2-3sekundy i skoro nic się nie działo, wpisywałem litery od nowa i tak kilka razy.
Okazało się, że tym razem gg potrzebowało około 10 sekund aby wyszukać wzkazane przeze mnie litery.
Dlatego w takiej sytuacji, ewidentnie brakuje jakiejś animacji (np kółeczka kręcącego się, lub mrugające trzy kropeczki) lub po prostu napis "szukam" - coś co informowałoby że trzeba czekać.
Bo jak mówie - raz wyszukiwanie działa byłyskawicznie, a raz kilka sekund.
oraz ten przycisk "szukaj" mogłby pomóc niektórym podjąć decyzje - w sensie co dalej zrobić, po wpisaniu wyrazu który się chce wyszukać hehehe.
bo obok wyświetla się jedynie WYCZYŚĆ
gg 11.0.29.9632 (02.11.2012)
win 7 ultimate 32bit sp1 (+wszystkie aktualizacje do dzis)
flash 11.4.402
java 7 update 9
net framework 4 +aktualizacje
norton internet security 2013
Okazało się, że tym razem gg potrzebowało około 10 sekund aby wyszukać wzkazane przeze mnie litery.
Dlatego w takiej sytuacji, ewidentnie brakuje jakiejś animacji (np kółeczka kręcącego się, lub mrugające trzy kropeczki) lub po prostu napis "szukam" - coś co informowałoby że trzeba czekać.
Bo jak mówie - raz wyszukiwanie działa byłyskawicznie, a raz kilka sekund.
oraz ten przycisk "szukaj" mogłby pomóc niektórym podjąć decyzje - w sensie co dalej zrobić, po wpisaniu wyrazu który się chce wyszukać hehehe.
bo obok wyświetla się jedynie WYCZYŚĆ
gg 11.0.29.9632 (02.11.2012)
win 7 ultimate 32bit sp1 (+wszystkie aktualizacje do dzis)
flash 11.4.402
java 7 update 9
net framework 4 +aktualizacje
norton internet security 2013
Komentarz