Mam taki problem, wersja beta nie chce w ogóle chodzić, po wybraniu mojego profilu pojawia się okienko z kontaktami, ale jestem zalogowany albo przez chwile albo w ogóle i jest cały czas na niedostępnym, nie idzie się zalogować.. Poza tym przy włączaniu aplikacji wentylatory laptopa przyśpieszają pracę jakbym korzystał z nie wiadomo jak wymagajacej aplikacji... Pozdrawiam

Ogłoszenie

Zwiń

No announcement yet.

GG nie działa

Zwiń

X
- 

Paulina Paulina
 Proszę sprawdzić antywirusa, router, firewalla pod kątem blokowanych portów, jak i samego programu.

- 

Sprawdziłem avasta i tam nic nie jest blokowane, wyłączyłem zapore windowsa i też wtedy nie chodziło.. router w tej chwili nie wchodzi w gre, jestem pod kablem sieciowym.. Nie wiem co jeszcze można zrobić. Albo wyskakuje error z tym gg hub, czasem ciagle trwa logowanie lub wejdzie w okno kontaktów i nie chce połączyć
 Komentarz
- 

Ale generalnie łączy, czy łączy sporadycznie, czy nie łączy sporadycznie? Wyłącz czasowo antywirusa i sprawdź. Usuń katalogi robocze:
 XP C:\Documents and Settings\Nazwa profilu w Windows\Ustawienia lokalne\Dane aplikacji\GG\Profiles
 Vista C:\Users\Nazwa profilu w Windows\AppData\Local\GG\Application
 7 C:\Users\Nazwa profilu win7\AppData\Local\GG
 odinstaluj i zainstaluj GG ponownie.
 Komentarz
Komentarz