Witam. Na warsztat wziąłem wersje Beta 6256. Zauważyłem że GG zżera sporo zasobów. Proces ggapp ok. 95 MB RAMu a gghub ok 5 MB RAMu. Co razem daje ok. 100 MB RAMu. Co przy porównaniu z konkurencją jest strasznie wielką wartością. Konkurencja obsługująca oprócz sieci GG także i czat na Facebooku pobiera tylko 21 MB RAMu. Czyli prawie że 5 razy mniej niż wasz program.
To jedna sprawa a druga. To brak wyboru folderu instalacji tej Bety i dziwne jak na program miejsce jego instalacji. Tj.w C:\Documents and Settings\Nazwa Użytkownika\Ustawienia lokalne\Dane aplikacji\
Trzecia Moja uwaga dotyczy tego że ta wersja GG jest strasznie szeroka i ni jak nie mogę jej skurczyć. Jakieś pół tora raza szersza niż GG 6. Szerokość GG 6 by Mnie odpowiadała.
To tyle uwag.
To jedna sprawa a druga. To brak wyboru folderu instalacji tej Bety i dziwne jak na program miejsce jego instalacji. Tj.w C:\Documents and Settings\Nazwa Użytkownika\Ustawienia lokalne\Dane aplikacji\
Trzecia Moja uwaga dotyczy tego że ta wersja GG jest strasznie szeroka i ni jak nie mogę jej skurczyć. Jakieś pół tora raza szersza niż GG 6. Szerokość GG 6 by Mnie odpowiadała.
To tyle uwag.
Komentarz