Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
GG Po prostu Twoje
Zwiń
X
-
Gość
Skoro ma być MOJE to poproszę GOŁĄ wersję a wszystkie inne rzeczy typu dźwięki, grafika panel wiadomości, panel z aplikacjami itp. jako opcja do DOINSTALOWANIA według upodobań. Wtedy GG będzie naprawdę lekkie i dla użytkownika.
-
zgadzam się z postem przedmówca ja osobiście nie używam dźwięków ani emotikonów, nie mam tych newsów a ani aplikacji, tak samo z Poczty nie korzystam. Radio i GG Dysk (które zresztą używam) może być jako opcja do doinstalowania. Gry w sumie też mogłyby być wtedy jak ktoś je zainstaluje. funkcja wysyłania SMS (która zresztą i tak nie działa) do usunięcia Z poczty nikt nie będzie korzystać tam. Ja chciałem korzystać, ale jak zobaczyłem wymaganie o potwierdzenie chęci otrzymywania reklam to zrezygnowałem
a co do Spotu filmowego - fajny
Komentarz
-
Zamieszczone przez sebekzosw Zobacz posta...funkcja wysyłania SMS (która zresztą i tak nie działa) do usunięcia
Z poczty nikt nie będzie korzystać tam.
a co do Spotu filmowego - fajny
Komentarz
-
No nie zupełnie moje, bo :
- Brak możliwości całkowitego wyłączenia paska gier w oknie rozmowy i paska aplikacji w oknie głównym
- Brak możliwości całkowitego wyłączenia panelu newsów
- Brak opcji wyłączenia synchronizacji archiwum GG (Co mi po opcji wyłączenia archiwum, skoro ja chcę wyłączyć samą synchronizacje, a archiwum nadal mieć, ale nie online)
Komentarz
-
Wasze sugestie są przekazywane na bieżąco i prawdę mówiąc ciężko na chwilę obecną stwierdzić, jak będzie wyglądał produkt finalny, tak więc poczekajcie na wersję finalną.http://www.otofotki.pl/obrazki/wqdz690429546a.GIF Ąą Ćć Ęę Óó Żż Źź
Komentarz
Komentarz