4damski zerknij na to, co napisał NORXND, i upewnij się, że nie jesteś zalogowany na innym urządzeniu do GG.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Automatyczna zmiana statusu
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Wasky Zobacz postareminko Mógłbyś uzasadnić, skąd wzięły się instrukcje, które podałeś wyżej? W szczególności punkt 2 - który uważam za bardzo złą poradę. Punkt o zmianie motywu ciemnego - dlaczego ustawienie jasnego motywu miałoby pomóc na brak automatycznej zmiany statusu? Oraz skąd wziąłeś informację o 6.3? Na mój stan wiedzy aplikacja GG na Windows nie posiada pliku/procesu GGClient.exe.
1. pkt. 2 - jeśli pomoże to może i nie taka zła, jak nie pomoże to powrót do wyjściowych ustawień.
2. Błędy w renderowaniu interfejsu (np. niewidoczne elementy śledzące aktywność) mogą zakłócać działanie GG.
3.(z pamięci pisałem i namieszałem): W przypadku Gadu-Gadu należy sprawdzić reguły zapory dla gg.exe (ścieżka: C:\Program Files (x86)\Gadu-Gadu\gg.exe)
Komentarz
-
Zamieszczone przez reminko Zobacz posta
Moja pomyłka i poprawka:
1. pkt. 2 - jeśli pomoże to może i nie taka zła, jak nie pomoże to powrót do wyjściowych ustawień.
2. Błędy w renderowaniu interfejsu (np. niewidoczne elementy śledzące aktywność) mogą zakłócać działanie GG.
3.(z pamięci pisałem i namieszałem): W przypadku Gadu-Gadu należy sprawdzić reguły zapory dla gg.exe (ścieżka: C:\Program Files (x86)\Gadu-Gadu\gg.exe)
Z dostępnej mi wiedzy nie wynika, by jakakolwiek z tych porad miała realny wpływ - w dodatku GG nie opiera się na procesie gg.exe (ścieżka programu też jest nieprawidłowa).
Twoje odpowiedzi brzmią jakby ich źródło pochodziło z AI.
Wcześniej w temacie została wspomniana konieczność wylogowania z innych końcówek (lub co najmniej zamknięcia sesji) takich jak telefon (samo wyłączenie aplikacji nic nie da), jeśli to nie pomoże - będziemy dalej przyglądać się sprawie.
Dlatego 4damski, prosimy o sprawdzenie czy zmiana statusu działa bez innych aktywnych sesji.
Do zobaczenia na GG slonko.gifGG Team
IT - Desktop, GG Chat (Widget & AI)
Sprawdź:
http://ggchat.com
Nie pomogę Ci w zakresie obsługi klienta, sprzedaży i moderacji.
Komentarz
Komentarz