Po zalogowaniu, odznacza opcje "status tylko dla znajomych"

Zwiń
X
 
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • tmdevil
    • 7 pa
    • 3

    #1

    Po zalogowaniu, odznacza opcje "status tylko dla znajomych"

    Problem polega na tym, że gdy mamy uruchomiony komunikator w komputerze i jest się na statusie niewidocznym i jednocześnie zalogujemy się na komunikator z Androida i zmieni w Androidzie status z niewidocznego na inny to automatycznie odznacza opcje w gg na komputerze "Pokazuj status tylko znajomym"

    Wersje:

    PC: GG 10.5
    Android: Najnowsza dostępna

    Przydało by się to poprawić w następnej wersji
Pracuję...