Wszystko fajnie, lecz jak usunąć reklamy w tym GG 11 ? Bo jeśli się nie da wracam na 10
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Wyświetlanie wszystkich rozmów z pc
Zwiń
X
-
Paulina
-
-
Zamieszczone przez Reader Zobacz posta(...) próbują mi wmawiać, że to wina GG 10 lecz jeszcze z ponad tydzień temu tego nie było ...
Zamieszczone przez Qrix Zobacz posta@Reader, a no ma sporo. Najnowsze mobilne GG ma zaimplementowany feature, którego nie obsługują starsze wersje GG
Komentarz
-
Paulina
Wiadomości nie przychodzą, gdy korzystacie z gg.pl, nowej wersji androidowej i iOSowej. W przypadku korzystania na którejś z końcówek z innych wersji, po zalogowaniu na wymienione, wiadomości dotrą.
Jeżeli uważacie, że korzystaliście z GG 11/gg.pl i androida, a mimo to wiadomości dotarły, prosimy o zgłoszenie z podaniem swojego numeru GG i numeru GG przykładowego rozmówcy ze zdublowaną wiadomością.
Proszę też zwrócić uwagę, że przyjdą wszystkie nieprzeczytane wiadomości, czyli takie, które nie zostały "kliknięte" z premedytacją. Czyli jeżeli otrzymaliście powiadomienie o nowej wiadomości, przeczytaliście to powiadomienie, nie otworzyliście wiadomości, tylko zamknęliście powiadomienie, wiadomość zostanie dostarczona ponownie.
Komentarz
-
No to co zrobicie z tym ? Olejecie użytkowników i tak to zostanie ?
Jak wyżej pisali, że nawet to się objawia przy użytkowaniu GG 11. A do koleżanki wyżej, mam najnowszą wersję androidową i co ? i nic problem jest nadal.
Czekam na sensowną odpowiedź, ponieważ mam dość mydlenia oczu o przejściach na inną wersję, która i tak nic nie daje.
Komentarz
Komentarz