Ściągnij najnowszą wersję. Błąd poprawiony.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
[Android] BETA - Wasze opinie
Zwiń
X
-
ja proponuje dodać jeszcze Założenie nowego Nr.GG z poziomu aplikacji oraz powiadomienie,że podany nr/osoba zmieniła status (można byłoby właczyć/wyłączyć tą funkcje w ustawieniach)Zamieszczone przez Becca FitzpatrickPamiętaj, że człowiek się zmienia, jednak jego przeszłość nigdy.Zamieszczone przez Bob DylanDon’t criticize what you can’t understand
Komentarz
-
W najnowszej wersji czasami jest błąd jakiś, bowiem dostaję wiadomości od innych a moje wysyłane trafiają do gadulcowego czyśca, nie wysyłają się. Jest ikonka że leci i tyle.
Drażni mnie tez widok okienka "ostatnie", brakuje mi tej belki dzielącej otwarte rozmowy i zamknięte i ten krzyżyk do zamykania.
No i ta czcionka kurde....
i z ostatniej chwili: nie wczytuje mi poprzednich rozmów po pociągnięciu.
Komentarz
-
No i wydałem kolejną betę. Trochę czasu minęło od jakiegokolwiek wydania i w sumie czuję, że wyszedłem z wprawy. Napisałem krótki changelog, ale gdybyście znaleźli jeszcze jakieś nowości poza changelogiem to dajcie tu znać, to dopiszę. Bo po prostu nie pamiętam wszystkich zmian.
Teoretycznie poprawiłem rozłączanie GG. Czekam na opinie czy faktycznie jest lepiej.
Komentarz
-
Dałoby radę, aby gwiazdki przy kontaktach nie były tak czułe na dotyk? Chociaż z 300 ms opóźnienia aby się zmienił ich stan... Problematyczne jest to gdyż suwak po prawej stronie wysuwa się idealnie na szerokości gwiazdek, co niestety powoduje przypadkowe kliknięcia.
Suwak przy okazji pojawia się tylko na początku i końcu listy. Jak wyświetlam tylko jej środek, to nie mam możliwości szybkiego powrotu do góry.
Komentarz
Komentarz