@Wasky ta mała była lepsza ładniejsza fajnie się czytało a ta jest ble :C czyli wcześniej też była ble
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
[Android] BETA - Wasze opinie
Zwiń
X
-
Najnowsza beta działa od Androida 4.1. Ze względu m. in. na utrudnienia w aktualizacji Google Play Services na starszych urządzeniach oraz malejącą liczbę aktywnych urządzeń z Androidem < 4.1, zdecydowaliśmy się porzucić wsparcie dla Androidów starszych od 4.1.Ostatnio edytowany przez Wasky; [ARG:4 UNDEFINED].
Komentarz
-
1. Jakie błędy ostatnio naprawiono po tych dwóch updejtach?
2. Dlaczego nie wyświetla się mój nick w lewym menu tylko mój nr gg, a w jakichkolwiek innych kontaktach pod avatarem nic nie wyświetla po prostu jest puste miejsce i nie ma ani nr gg, ani nicku, ani opisu, a u góry gdzie powinien się pokazać nick wyświetla mi tylko nr gg?Własny hosting i podpinanie domen. TS3 za darmo gdy nie stoi pusty.
Komentarz
-
Nie mam apek do oszczędzania baterii bo nie instaluje miliona apek które działają w tle, xposed nie ma nic do tego bo miałem go wcześniej i działało. Po co gg uprawnienia do wykonywania połączeń, odczytu i modyfikacji kontaktów, pełny dostęp do smsów, czytanie kalendarza, odczytu logów połączeń i lokalizacji? To mam zablokowane bo nie uważam żeby było niezbędne do działania gg.Własny hosting i podpinanie domen. TS3 za darmo gdy nie stoi pusty.
Komentarz
-
Miałeś wcześniej i działało, ale z jakiś powodów działać przestało. Skoro nie chcesz sprawdzić, czy działa bez xposed, no to pozostaje mi powiedzieć to, co zwykle mówię w takich sytuacjach: Nie zajmuję się diagnozowaniem nieoficjalnych/zrootowanych systemów.
Większość tych uprawnień została przydzielona do GG na wszelki wypadek. Dodanie nowego uprawnienia w nowej wersji wiąże się z tym, że automatyczna aktualizacja nie działa. Tak więc ktoś kiedyś wymyślił, żeby dodać na wszelki wypadek wszystko.Ostatnio edytowany przez Wasky; [ARG:4 UNDEFINED].
Komentarz
-
Sugestia: wyświetlanie emotikony w opisie. Pływające opisy od prawej do lewej na liscie kontaktów. Wlasny motyw pod listą kontaktów. Linki w opisach w klamrach nazwa linkaJak coś to gg:36204710
Komentarz
Komentarz