Moja sugestia to dodanie kolorów w wiadomości tak jak na komunikatorze webowym oczywiście by była także możliwość ustawienia kolorów takich jak teraz są, tzn opcja kolorowe a druga opcja czarne, i oczywiście poprawa stabilności
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
[Android] BETA - Wasze opinie
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez piotreczek Zobacz postaMoja sugestia to dodanie kolorów w wiadomości tak jak na komunikatorze webowym oczywiście by była także możliwość ustawienia kolorów takich jak teraz są, tzn opcja kolorowe a druga opcja czarne, i oczywiście poprawa stabilnościZamieszczone przez Becca FitzpatrickPamiętaj, że człowiek się zmienia, jednak jego przeszłość nigdy.Zamieszczone przez Bob DylanDon’t criticize what you can’t understand
Komentarz
-
Zamieszczone przez Wasky Zobacz postaKtoś ustawi biały tekst i co będzie na jasnym motywie?
Komentarz
-
Tylko ja po ostatniej aktualizacji przy przewijaniu listy kontaktów mam wrażenie, że opisy delikatnie zmieniają kolor na niebiesko-fioletowy? Motyw mam czarny, nie wiem może było wcześniej ale nie zauważyłem ale to się rzuca w oczy szczególnie na niskiej jasności ekranu.Ostatnio edytowany przez playaz44; [ARG:4 UNDEFINED].Własny hosting i podpinanie domen. TS3 za darmo gdy nie stoi pusty.
Komentarz
Komentarz