Nie będzie możliwości wyboru wyglądu listy. Dlaczego nowy wygląd Ci się nie podoba? Co byś w nim zmienił?
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
[Android] BETA - Wasze opinie
Zwiń
X
-
Dzień dobry! Ja chciałem tylko powiedzieć, że w Androidzie 9 Pie avatary nie wyświetlają się w powiadomieniach. W rozwijanej liście pojawia się ikonka domyślna, w powiadomieniu wyskakującym na ekran w miejscu avatara jest pierwsza litera pseudonimu. Czy rozważacie szersze wsparcie dla najnowszego Androida w tej kwestii?
Komentarz
-
Hej, od jakiegoś czasu nie na opcji wyloguj/wyłącz oraz słoneczko, które widniało zawsze u góry zniknęło. Pojawia się tylko wtedy gdy przyjdzie jakaś wiadomość, a kiedyś było cały czas. Irytujące są też błędy w wyszukiwaniu archiwum. Poza tym często zdarza mi się, że raz odczytana wiadomość pojawia się kilka razy.
Komentarz
-
To moze zamiast fatalnie wyglądającego karlowatego słoneczka przywrócić kopertę jako ikonę powiadomienia o nowej wiadomosci? Bardziej logiczne i estetyczne. Teraz jest to po prostu paskudztwo.Zamieszczone przez Wasky Zobacz postaSłoneczko było zaszłością ze starych czasów. Aplikacje Androidowe nie mają permanentnych powiadomień. Postanowiliśmy je usunąć. Pozostałe dwa błędy będziemy naprawiać.
Komentarz
Komentarz