Zamieszczone przez janbet
Zobacz posta
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
[Android] BETA - Wasze opinie
Zwiń
X
-
Na Acer Iconia A500 wersja Android'a 3.2.1, mam w wersji GG v3.0.2.17265 (23.02.2012), problem:
1. Piszę białymi literami po białym tle,jak wyśle dopiero widzę co napisałem.
2. Jak Tablet mam w pozycji pionowej GG chodzi dobrze, gdy zmienię orientację urządzenia na poziomo wymusza zamknięcie aplikacji.
Zostaw komentarz:
-
powiedz mi w telegraficznym skrócie na priv gdzie znaleźć logi to wyśle
Zostaw komentarz:
-
Zamieszczone przez janbet Zobacz postaNiestety ta wersja MGG dalej się wysypuje na Asus Transformerze z andkiem 3.2.1...
Zostaw komentarz:
-
Zamieszczone przez SaperR Zobacz posta2. Przyznam szczerze, że przydałaby się opcja typu "Domyślnie ukryte" - korzystam tylko z dwóch skrótów - do listy kontaktów i rozmów (i pewnie większość osób też). Najczęstsza czynność, którą wykonuję w MGG z menu to ukrywanie tego paska, który irytuje bo zawala niepotrzebnie miejsce...
Powinna być jakaś wersja minimalistyczna tego bara... bo ten pasek dodaje jedno dodatkowe kliknięcie w fundamentalnych czynnościach, które powinny być błyskawiczne.
Zapoznajcie się ze złotymi zasadami projektowania!
Jednym z rozwiązań może być wrzucenie ikonek (wszystkich albo wybranych) bezpośrednio obok napisu z loginem albo napisu z wybraną zakładkąOstatnio edytowany przez mobilek; [ARG:4 UNDEFINED].
Zostaw komentarz:
-
GG v3.0.2.17265 (23.02.2012):
poprawka: crash'e przy starcie aplikacji,
poprawka: crash podczas uzupełniania danych profilu,
poprawka: crash na Androidzie 3.x,
poprawka: znikanie własnych wypowiedzi w rozmowie,
poprawka: możliwość zalogowania się z hasłem z polskimi literami.
Zostaw komentarz:
-
Zamieszczone przez Andrutman Zobacz posta- ikonka u góry (pasek powiadomienia) w kolorze jaki mamy status
- trwała możliwość wyłączenia ikon "radio, aktywne rozmowy, poczta"
- możliwość zmiany awatara - z galerii/zdjęcia
2. Przyznam szczerze, że przydałaby się opcja typu "Domyślnie ukryte" - korzystam tylko z dwóch skrótów - do listy kontaktów i rozmów (i pewnie większość osób też). Najczęstsza czynność, którą wykonuję w MGG z menu to ukrywanie tego paska, który irytuje bo zawala niepotrzebnie miejsce...
3. Z tego co widzę, to po dotknięciu awatara są takie opcje.
I jeszcze dodam, że w poczcie jest mały błąd - biały pasek po prawej stronie, który z tego co widzę jest nie tylko u mnie.
Zostaw komentarz:
-
przydalo by sie usunac pasek z ikonami do góry podczas rozmowy z kimś bo jak sie co chwile chowa to jest to wkurzajace
a te kropki (od tych kart rozmów) powinny byc do góry lepiej by to wygladalo
Zostaw komentarz:
-
Jest to faktycznie błąd. Głusi na niego nie jesteśmy. Potrafimy już zreprodukować błąd i w następnym wydaniu zostanie on poprawiony.
Zostaw komentarz:
-
Jest to błąd! Niestety ekipa GG jest głucha na niego, bo już nie pierwszy raz ktoś to zgłasza. Ja cały czas trzymam się wersji wysłanej przed premierą. Tam wszystko działało i działa dobrze.
Zostaw komentarz:
-
Cześć,
Dziś w Android Market'cie ściągnąłem sobie nową wersję gg 3.0.0, jestem z niej bardzo zadowolony, nie przycina się, jest bardzo przejrzysta i intuicyjna, pieroci przechodzą samych siebie i miło zobaczyć nową odsłone ich pracy w akcji.
Nie jestem pewien czy to problem, lub czy to ja coś źle ustawiłem, ale jeżeli z kimś rozmawiam, a następnie wyłącze GG na telefonie i włącze je ponownie to po otworzeniu okienka z rozmową nie widzę swoich dialogów które pisałem, a jedynie monolog osoby z którą prowadziłem rozmowę. Czy jest to swego rodzaju błąd, czy to coś ja mam źle w konfiguracji GG?Ostatnio edytowany przez roni325; [ARG:4 UNDEFINED].
Zostaw komentarz:
-
Ja bym proponował opcję "Tylko dostępni" . Zaznaczenie tej opcji powodowałoby wyświetlanie na liście kontaktów tylko dostępne osoby, reszta byłaby ukryta.
Zostaw komentarz:
-
Niestety w wersji wydanej dzisiaj, w archiwalnej rozmowie w oknie rozmowy, nie pokazuje wypowiedzi naszych, tylko rozmówcy.
Zostaw komentarz:
-
Zamieszczone przez Qrix Zobacz postaPo co Ci brak hasła w GG? Masz wspólny telefon z kimś?
Funkja przydatna jak najbardziej.
Zostaw komentarz:
Zostaw komentarz: