Jest to faktycznie błąd. Głusi na niego nie jesteśmy. Potrafimy już zreprodukować błąd i w następnym wydaniu zostanie on poprawiony.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
[Android] BETA - Wasze opinie
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Andrutman Zobacz posta- ikonka u góry (pasek powiadomienia) w kolorze jaki mamy status
- trwała możliwość wyłączenia ikon "radio, aktywne rozmowy, poczta"
- możliwość zmiany awatara - z galerii/zdjęcia
2. Przyznam szczerze, że przydałaby się opcja typu "Domyślnie ukryte" - korzystam tylko z dwóch skrótów - do listy kontaktów i rozmów (i pewnie większość osób też). Najczęstsza czynność, którą wykonuję w MGG z menu to ukrywanie tego paska, który irytuje bo zawala niepotrzebnie miejsce...
3. Z tego co widzę, to po dotknięciu awatara są takie opcje.
I jeszcze dodam, że w poczcie jest mały błąd - biały pasek po prawej stronie, który z tego co widzę jest nie tylko u mnie.
Komentarz
-
GG v3.0.2.17265 (23.02.2012):
poprawka: crash'e przy starcie aplikacji,
poprawka: crash podczas uzupełniania danych profilu,
poprawka: crash na Androidzie 3.x,
poprawka: znikanie własnych wypowiedzi w rozmowie,
poprawka: możliwość zalogowania się z hasłem z polskimi literami.
Komentarz
-
Zamieszczone przez SaperR Zobacz posta2. Przyznam szczerze, że przydałaby się opcja typu "Domyślnie ukryte" - korzystam tylko z dwóch skrótów - do listy kontaktów i rozmów (i pewnie większość osób też). Najczęstsza czynność, którą wykonuję w MGG z menu to ukrywanie tego paska, który irytuje bo zawala niepotrzebnie miejsce...
Powinna być jakaś wersja minimalistyczna tego bara... bo ten pasek dodaje jedno dodatkowe kliknięcie w fundamentalnych czynnościach, które powinny być błyskawiczne.
Zapoznajcie się ze złotymi zasadami projektowania!
Jednym z rozwiązań może być wrzucenie ikonek (wszystkich albo wybranych) bezpośrednio obok napisu z loginem albo napisu z wybraną zakładkąOstatnio edytowany przez mobilek; [ARG:4 UNDEFINED].
Komentarz
-
Zamieszczone przez janbet Zobacz postaNiestety ta wersja MGG dalej się wysypuje na Asus Transformerze z andkiem 3.2.1...
Komentarz
-
Na Acer Iconia A500 wersja Android'a 3.2.1, mam w wersji GG v3.0.2.17265 (23.02.2012), problem:
1. Piszę białymi literami po białym tle,jak wyśle dopiero widzę co napisałem.
2. Jak Tablet mam w pozycji pionowej GG chodzi dobrze, gdy zmienię orientację urządzenia na poziomo wymusza zamknięcie aplikacji.
Komentarz
-
Zamieszczone przez janbet Zobacz postapowiedz mi w telegraficznym skrócie na priv gdzie znaleźć logi to wyśle
Komentarz
-
Po 1. Dodać ikonę koperty na liście kontaktów, przy osobie która wysłała do nas wiadomość.
Po 2. Dodać opcję wibracji przy każdej wypowiedzi osoby z która rozmawiamy, nawet przy otwartym oknie rozmowy.
Po 3. Zaznaczyć na szaro kontakty które nie mają nas na liście, tak jak to jest zrobione w wyborze osób do konferencji oraz na stronie beta.gg.pl (wersja na pc prosi się o to samo)
Po 4. Dodać w przyszłości rozmowy wideo
O to moja lista postulatów. z naciskiem na punkt 3.
Pozdrawiam, dobra robota.
Wysłane z mojego HTC EVO 3D X515m za pomocą Tapatalk
Komentarz
-
Zamieszczone przez Sebastian123x1 Zobacz postaNie wywala mi już jak mam w pozycji poziomej, ale nadal pisze białymi literami na białym tle. GG v3.0.2.17301 (24.02.2012)
Przyznam, że dość udana aplikacja. Testowałem na HTC Desire i na Asusie Tf101G. Brak błędu z pozycjonowaniem poziomym w androidzie 3.2.1. Natomiast koniecznie potrzebna jest opcja przerzucenia apki na SD. O ile nie denerwuje mnie to na tab to już na HTC jest problemem w szczególności ze na Desire mamy średnią ilość na aplikacje. 6 MB ? to już więcej niż FB.... Na razie nie wysypała się jeszcze na tablecie ani na tel więc OK . Bardzo fajna opcja przełączania okien rozmów.
Komentarz
-
Zastanawialiśmy się nad przeniesieniem aplikacji na kartę pamięci. Gdy przenosisz aplikację na kartę pamięci, przestaje działać autostart. Dlatego też nie ma takiej możliwości. Doszliśmy do wniosku, że niestety nie możemy tego zrobić, gdyż nieświadomi userzy najpiew poprzenoszą apkę na kartę pamięci, a potem powstawiają jedynki w Markecie, że im autostart nie działa. Telefonów typu Desire szczęśliwie jest coraz mniej.
Na pocieszenie powiem, że też mam Desire'a i też mam ten problem.
Komentarz
Komentarz