Zainstalowałem właśnie testowe GG i pierwsze, co mi się rzuciło w oczy, to brak godzin wiadomości w oknie rozmowy. Można je jakoś włączyć? Chciałbym wiedzieć, o której ktoś do mnie napisał.

Ogłoszenie

Zwiń

No announcement yet.

[Android] BETA - Wasze opinie

Zwiń

X
- 

Gość
Nadal brak opcji definitywnego odrzucenia podawania numeru telefonu przy logowaniu - proszę to poprawić koniecznie !!!
Komentarz
 - 

Niby, jak teraz wyjsc z GG? bo sie, tylko minimalizuje, tylko zabicie dziala. Wczesniej byla opcja wyjscia, a teraz jest tylko wylogowania,itd..

Zamieszczone przez Becca FitzpatrickPamiętaj, że człowiek się zmienia, jednak jego przeszłość nigdy.Zamieszczone przez Bob DylanDon’t criticize what you can’t understand
Komentarz
 - 

Prośba o podanie numeru telefonu nie powinna się więcej pojawić. Mógłbyś potwierdzić, że faktycznie przestała się pojawiać?Zamieszczone przez northareth Zobacz postaNadal brak opcji definitywnego odrzucenia podawania numeru telefonu przy logowaniu - proszę to poprawić koniecznie !!!
Komentarz
 - 

Gość
Faktycznie - kilkukrotne logowanie i wylogowywanie na dwa różne konta i nie było żadnego komunikatu.
Nie nalegałem na całkowite usunięcie tej możliwości ( jak to jest teraz chyba ) - sugerowałem, aby podobnie jak to jest w webGG przenieść ją do ustawień. Kto chce niech sobie sparuje numer a kto nie to nie. Sam komunikat był irytujący tylko przez to, że pokazywał się po każdym logowaniu.
Komentarz
 - 

mam zamkniete GG(poprzez zabicie), a mimo wszystko status mam dostepny..
Edit: Po aktualizacji (powrót opcji wyjscia), jest juz OK

Zamieszczone przez Becca FitzpatrickPamiętaj, że człowiek się zmienia, jednak jego przeszłość nigdy.Zamieszczone przez Bob DylanDon’t criticize what you can’t understand
Komentarz
 - 

Jeśli wyłączałeś nie mając internetu to informacja do serwerów nie została przesłana o zmianie statusu. Włącz jeszcze raz mając internet i jeszcze raz wyłącz.
EDIT: Nie doczytałem jak zamknąłeś GG. Sprawa wygląda tak: Gdy zabijesz GG klikająć "Wymuś zamknięcie", wtedy status nie zmieni się na niedostępny, a wiadomości i tak nie będziesz otrzymywać.Ostatnio edytowany przez Wasky; 4253.
Komentarz
 - 

Nie potrzebny spamZamieszczone przez ravas Zobacz postaHmm, macie w planach powiadomienia, jeżeli ktoś z listy zmieni status, np. z niedostepnego na dostepny?
Komentarz

Niedługo przestanie się to pojawiać.

Komentarz