GG bez Google Play

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • zaps166
    • 7 lip
    • 2

GG bez Google Play

Czy jest (lub czy będzie) mozliwosc uruchamiania GG bez zainstalowanych usług Google Play? Mam na myśli czysty CyanogenMod bez zbędnych dodatków od Google: D
  • GGAdmin
    GG Team
    • 17 sty
    • 680

Aplikacja do działania wymaga uruchomionych usług Google Play. Na obecną chwilę nie planujemy zmian w tym zakresie.

Komentarz

• Wasky
      GG Team / Mobilne GG
      • 21 sty
      • 1052

Najwyraźniej nie taki zbędny ten dodatek

Komentarz

• zaps166
        • 7 lip
        • 2

No nie wiem, wydawało mi się, że GG mogłoby bez tego działać, tak jak wiele innych aplikacji. Albo przynajmniej bez jakiś dodatkowych możliwości jak np. auto-update

Komentarz

• Wasky
          GG Team / Mobilne GG
          • 21 sty
          • 1052

Mogłoby, ale wcinało by masę baterii. Dzięki Usługom Google, GG może być zupełnie wyłączone do czasu aż przyjdzie nowa wiadomość. Wtedy Usługi Google automatycznie uruchamiają GG.

Komentarz

• lucekk
            Rozmowny
            • 26 sty
            • 95

Możesz spróbować zainstalować usługi google z pliku apk, bez sklepu ale nie wiem czy zadziała. Musisz jednak wiedzieć, że usługi google to wiele przydatnych funkcji, z których korzysta wiele aplikacji. Nie jest to żaden zbędny dodatek.

Komentarz

• KrynieK94
              • 12 sty
              • 16

Smutne to takie.. liche i przygnębiające. Nie ma słowa dla ludzi bez MOŻLIWOŚCI. ( Wystarczyła by wzmianka czy jest? Czy go nie ma. Gg sprzedało się na potrzeby google klienta. :ccc (proszę bo kreatywną krytykę wobec mojej twórczości). :p
              Ostatnio edytowany przez KrynieK94; 21091.

Komentarz

• Boss
                Doświadczony GGadacz
                • 19 lut
                • 111

No ale o co ci chodzi, praktycznie wszystkie programy z wyskakującymi powiadomieniami wymaga usług Google. Wszystkie gry i komunikatory. Nie rozumiem czemu szukasz dziury w całym. Usługi Google to teraz już cześć składowa androida. Praktycznie główny składnik.

Komentarz

Pracuję...