Zamieszczone przez wkurzony
Zobacz posta
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Co z wersją dla iPada?
Zwiń
X
-
Rzeczywiście sporo czasu minęło od publikacji wersji GG HD na iPada. Widzicie jednak chyba, że zespół zajmujący się aplikacjami mobilnymi nie próżnuje. W ostatnim roku poza aplikacjami na nowe urządzenia ukazało się dużo aktualizacji dla obecnych już na rynku aplikacji. W związku z powyższym trend jest czytelny i będziemy chcieli go zachować.
Komentarz
-
Rok temu w podobnym tonie pisali np. użytkownicy Windows Phone. W tamtym czasie zazdrościli oni m. in. tym, którzy mogli korzystać z wersji GG HD. Dziś mają już również wersję dla siebie.
Zgadzam się, że program nie był aktualizowany od bardzo dawana i potrafi sprawiać pewne problemy. Jednak to co robimy w zakresie aplikacji mobilnych jest wyraźnym wskazaniem, że zależy nam na całej tej gałęzi. Oczywiście chcielibyśmy ale nie wszystko możemy zrobić od razu. W związku z powyższym możemy tylko prosić o wyrozumiałość w tym zakresie.
Komentarz
-
Zamieszczone przez GGAdmin Zobacz postaWidzicie jednak chyba, że zespół zajmujący się aplikacjami mobilnymi nie próżnuje. W ostatnim roku poza aplikacjami na nowe urządzenia ukazało się dużo aktualizacji dla obecnych już na rynku aplikacji.
Gdy Facebook odbiera Wam coraz więcej użytkowników nie powinniście dawać im dodatkowych powodów do odejścia. Na mojej liście znajomych online bywa już tylko 2-3 technicznych (którzy i tak są też na FB czy Google Talk), reszta już od dawna siedzi tylko na FB. Większość z nich to osoby nietechniczne (dorobili się już jednak smartfonów czy tabletów), które tu nie zaglądają i nie wiedzą jak wygląda proces tworzenia aplikacji, ilu ludzi potrzeba, itd. Dla nich po prostu olaliście ich platformę, a Facebook nie.
Ja sam na iPadzie z GG nie korzystam ze wględu na nieaktualizowany program. Jakoś daję sobie radę z Bejive z podłączonym FB i GTalk, żeby mieć wszystko w jednym miejscu. W transporty GG po Jabberze bawić mi się nie chciało, bo to zbyt zawodne rozwiązanie. Wasz komunikator ostał się u mnie jedynie na komputerze i telefonie.PC: Windows 8.1 Pro (64-bit) | Mac OS X Mavericks
Mobile: Android 4.4 (CyanogenMod 11) | iOS 7
Komentarz
-
A czy są jakieś plany dostosowania układu elementów tak, aby lepiej wykorzystywały większa przestrzeń w iPadzie? Np. umieszczenie po lewej panelu z listą kontaktów (domyślnie ukrytym w trybie pionowym, wysuwanyn z brzegu ekranu jak w Mailu), a po prawej panelu z rozmową?PC: Windows 8.1 Pro (64-bit) | Mac OS X Mavericks
Mobile: Android 4.4 (CyanogenMod 11) | iOS 7
Komentarz
Komentarz