jak wiemy symbian to nie tylko nokia więc co z telefonami innych marek nap samsungami? na nich jest problem z bibliotekami qt więc uruchomienie gadu jest niemozliwe
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Co z innymi markami? Np. Samsung itp
Zwiń
X
-
Chodzi o telefony samsunga z systemem symbian (omnia hd)? Samsung zrezygnował z symbiana i tym samym nie ma wsparcia dla tych modeli. Nie mam samsunga, więc nie wiem jak jest z modami gg na ten telefon, musiałbyś poszukać na jakichś forach tematycznych. Wątpię, żeby GG Team chciał się bawić w robienie gg na stare, umierające modele, mija się to z sensem.
Więc jak wspomniałem wyżej, jedyna nadzieja to znalezienie jakiegoś moda, ewentualnie pora na zmiane telefonu na coś "aktualniejszego".
PozdrawiamPowiększ swoje konto dropbox - Klik!
-
Nie wiedziałem, że na samsungach nie ma wsparcia dla QT. Niestety aplikacja GG jest pisana w oparciu o biblioteki QT, więc sądzę, że nawet MOD'a nie znajdziesz. Jak Ci tak bardzo zależy na gg w telefonie to są dwa wyjścia: 1) zainstalowanie alternatywnej aplikacji (palringo) 2) wymiana telefonu na nowszy.Powiększ swoje konto dropbox - Klik!
Komentarz
-
Czemu Qt Mobility nie chce współpracować? Objawia się to czymś szczególnym?www.shreqg2.eu - ZAPRASZAM
Komentarz
-
ok, udało mi się odpalićCo zastosowałem? Otóż najpierw wgrałem QT 5.0.0 od Shreqg2, usunąłem niezainstalowane qt mobility z managera aplikacji i później wynalazłem w sieci te oto biblioteki:
DepositFiles provides you with a legitimate technical solution, which enables you to upload, store, access and download text, software, scripts, images, sounds, videos, animations and any other materials in form of one or several electronic files.
Efekt. Działajak narazie nie widzę problemów.
Shreqg2, fajnie byłoby gdybys umieścił ten sposób na swoim blogu. pomoże to właścicielom innych telefonów z symbianem niz nokia
Komentarz
-
W sumie to domyślam się w czym leży problem... Spróbuję usunąć te ograniczenia w swoich plikach i wtedy zamieszczę je na blogu.dzięki za informacje
Rozumiem, że z tego Qt 5.0.0 zainstalowało Ci się wszystko poza Qt Mobility, tak?www.shreqg2.eu - ZAPRASZAM
Komentarz
-
Tzn z qt mobility jest tak że widnieje przy instalacji wyskakuje że ten producent nie jest obsługiwany itd i instalacja się konczy pomyślnie jednak nie są wgrywane żadne pliki. W managerze aplikacji jest qt mobility ale to tylko sam wpis bez żadnych plików. podejrzewam że wystarczy znieść to ograniczenie co do producenta
Komentarz
-
Dobrze podejrzewaszzajmę się tym trochę później... Jak ogarnę anatomię wreszcie...
www.shreqg2.eu - ZAPRASZAM
Komentarz
Komentarz