Zainstalowałem wersję 4.2 GG. Po zainstalowaniu i zalogowaniu, aplikacja spytała się, czy zainstalować Widget GG. Wybrałem tak, ale NIC się nie zainstalowało. Sprawdziłem dla pewności na liście widgetów i rzeczywiście nic nie przybyło. Skorzystałem więc z opcji "Zainstaluj widżet GG" z pozycji opcji w komunikatorze. Pokazał się czarny ekran Usługi i możliwość cofnięcia. Po wyjściu wyskoczył komunikat o wybraniu widżetu z katalogu widżetów. Dalej go tam nie było. Pobrałem więc instalkę WidgetGG i dopiero po jej zainstalowaniu, widget pokazał się na liście. Dodałem go do ekranu głównego, lecz jego działanie ogranicza się jedynie do otwarcia włączonej już aplikacji GG na telefonie. Na widgecie jest tylko napis: "Brak połączenia z GG". Próbowałem instalować w różnych lokalizacjach w telefonie, przy wybraniu dysku E i F i naciśnięciu widgetu wyskakuje komunikat: Zainstaluj GG, pomimo, że jest zainstalowane. Dopiero przy instalacji na dysku C, po naciśnięciu widgetu nie ma tego komunikatu, otwiera się od razu włączone wcześniej GG. Lecz dalej na widgecie nie ma żadnych informacji.
Telefon to Nokia N8 Belle.
Screenshot0013 (Medium).jpg
Telefon to Nokia N8 Belle.
Screenshot0013 (Medium).jpg
Komentarz