Mam nokie e 52 i pisząć wiadomość usina mi połowę każdej wiadomości głupoty wychodząPomocy
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Brak całej wiadomości
Zwiń
X
-
Możesz zminimalizować rozmowę, potem przywrócić i przewinąć do góry, czasem pomaga, lub zamknąć i ponownie ją otworzyć. Czasem ucina mi połowę dolnej wiadomości... Chyba, że to inny problem (ale wtedy opisz, co się konkretnie dzieje)I choć serce Twe przytłacza myśl, że żyć nie warto; z łez ocieraj cudze oczy, chociaż Twoich nie otarto...
-
tak powina wyglądać wiadomość
Bo mi cala wiadomosc nie wyskakuje jak do ciebie pisze dużą
Wklej mi teraz co dostałaś
a wyglada tak:
Bo
do Ciebie piszę dużą
wklej
Kto mi pomoże???
Widzać że tyle tu specjalistów od gg,nikt nie umie pomóc.bez komentarzaOstatnio edytowany przez Paulina; [ARG:4 UNDEFINED].
Komentarz
-
Paulina
1) Nie pisz jednego posta pod drugim, wystarczy edytować poprzedni;
2) Jeżeli bez komentarza, to bez komentarza, kolejny post jest zatem zbędny;
3) Z tego co pamiętam, problem taki pojawiał się w jednej z wcześniejszych wydań na javę, upewnij się, że piszesz w odpowiednim dziale i że posiadasz najnowszą wersję aplikacji.
Komentarz
-
Potwierdzam występowanie tego problemu w GG na symbian S60v3wersja gg 5.1.1.20131 na noki e52 wersja softu 91.004Ostatnio edytowany przez hendrix_radek; [ARG:4 UNDEFINED].
Komentarz
-
Zamieszczone przez hendrix_radek Zobacz postaPotwierdzam występowanie tego problemu w GG na symbian S60v3wersja gg 5.1.1.20131 na noki e52 wersja softu 91.004www.shreqg2.eu - ZAPRASZAM
Komentarz
Komentarz