a ja dołącze się do wątku, bo sugestia dotyczy tej samej wersji. Być może to banalne, ale emotikonki mogłyby się animować, no i jest problem z aktualizacją, chciałbym być na bieżąco. ale aplikacja nie wyświetla żadnych informacji o dostępnych aktualizacji... gdzieś chyba obiło mi się o uszy, że to sklep nokii powinien aktualizować aplikacje - mi tam żadnej nie aktualizował i wygląda na to że raz na jakiś czas muszę odinstalować aplikacje i zainstalować od nowa.
Jest może jakiś inny sposób?
A i kolejna sugestia.. wiem że z tym mogą być poważne problemy. Ale może dałoby się dołożyć opcionalnie dysk i radio?? albo chociaż możliwość odbierania plików? Pozdro!
//Qrix: i co z tego, że ta sama wersja? piszesz nie na temat, warn. Post przeniesiony z tego tematu. Poza tym jeden błąd = jeden wątek, jedna sugestia = jeden wątek.
Jest może jakiś inny sposób?
A i kolejna sugestia.. wiem że z tym mogą być poważne problemy. Ale może dałoby się dołożyć opcionalnie dysk i radio?? albo chociaż możliwość odbierania plików? Pozdro!
//Qrix: i co z tego, że ta sama wersja? piszesz nie na temat, warn. Post przeniesiony z tego tematu. Poza tym jeden błąd = jeden wątek, jedna sugestia = jeden wątek.
Komentarz