Proponuję aby archiwum było otwierane w aplikacji, a nie jak teraz w przeglądarce internetowej jako strona www.gg.pl
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Zmiana sposobu otwierania archiwum
Zwiń
X
-
To w sumie zależy... Mnie jako uzytkownikowi komputera, archiwum w aplikacji byłoby wygodniejszą opcją (Jeden z dwóch powodów podałem powyżej). Natomiast nie wiem jak inni użytkownicy komputerów to widzą (Brak aktywności w temacie). Natomiast jak to widzą użytkownicy tabletów z Win8 to nie mam pojęcia, nawet zielonego.
Komentarz
-
Wpadłem dziś na trzeci powód połączenia archiwum z aplikacją. W gg11 jest możliwość wczytania archiwum do okna rozmowy. Taka opcja przydałaby się też i w wersji kafelkowej, więc musiałby być bezpośredni dostęp do archiwum w aplikacji (tak podejrzewam). Wczytywanie wiadomości jest jeszcze o tyle pomocne wtedy gdy wyłącza się komputer a nie zauważy się że przyszła wcześniej nowa wiadomość (Win 8 PC ma koszmarnie beznadziejne powiadomienia z aplikacji kafelkowych) to po uruchomieniu powiadomienie jest na kafelku, ale po otworzeniu aplikacji wiadomości nie ma - trzeba wejść w archiwum, które na dodatek jest zewnętrzne przez przeglądarkę.
Komentarz
Komentarz