Drodzy programiści, wasz wysiłek i cieżką pracę baardzo szanuję, 
lecz nowej bety baardzo mi brakuje. Chcę zgłaszać wam nowe błędy, 
lecz bez tej bety nie mam którędy. 
Błędy wciąż się pojawiają, 
lecz ja wierzę że w waszych rękach prędko znikają. Czasem was mocno krytykuje, 
lecz musicie wierzyć że waszą pracę szanuję.  Was programistów na świecie jest wiele, 
lecz takich dobrych i wytrwałych jak wy zapewnie nie wiele.
Po przeczytaniu tego wiersza niech wam się lepiej pracuje i nową betę wyprodukuje.
Słaba poezja, ale może to was nakłoni do pracy. Qrix nie dawaj mi bana za to.

Ogłoszenie

Zwiń

No announcement yet.

[Java] BETA - Wasze opinie

Zwiń

X
- 

LG GD510
 MGG 5.0.0.19197

1 uruchomienie -> wszystko OK
 kolejne uruchomienia -> Zamiast wyświetlać kontakty tak jak mam ich zapisanych na liście (np. Kill) wyświetla się numer, a następnie pobierają się jego dane z serwera, tj. imię i nazwisko (?). Możliwe, że jest to spowodowane dużą liczbą kontaków (mam ich około 300). Ponadto zauważyłem że podczas włączania aplikacji, jak pisze "Trwa import (x%)" ten "x" dolatuje do około 54% a potem już od razu się łączy (mimo iż wyświetla się "brak kontaktów").

Jeżeli coś napisałem niezrozumiale to proszę o zadawanie dalszych pytań  
 Zostaw komentarz:
- 

Bestia. za offtop warn. To nie wątek do ponaglania by beta wyszła szybciej. Riposty sobie daruj, bo uznam to za dalszy offtop. Wątek jest do zgłaszania opinii o wynikach pracy a nie o samej pracy zespołu programistów.
 Zostaw komentarz:
- 

Bestia, spokojnie, nie bądź taki nachalny, bo to trochę niekulturalnie

Zrozum, że to wcale nie jest takie proste, jak by się mogło wydawać  
 Zostaw komentarz:
- 

Oj Wasky Wasky robić się nie chce... Piątek już a nowej bety nie ma . .
 Zostaw komentarz:
- 

Bestia, to są testy, więc weź zrozum, że błędy są, i miej nadzieję, że zostaną naprawione, nie jutro, pojutrze, tylko za parę dni/tygodni, gdyż to nie jest tak łatwo coś zrobić. Wiedz, że inni (np. ja) mamy większe problemy z tą betą, gdyż się nam nawet nie chce otworzyć poprawnie . .
 I co, żalę się do zespołu GG, że mi h***wo wersję TESTOWĄ GG zrobili? Nie. Zgłosiłem, zostało mi wyjaśnione co jest nie halo, i grzecznie czekam na poprawkę . .
 Zostaw komentarz:
- 

"Zaprawdę, ja się pytam, po co mi to?" - Bestia "uwielbiam" twój sposób bycia na tym forum.
 Zostaw komentarz:
- 

Jak już jesteśmy przy numerach. To ja się pytam po co mi rozmowy sprzed paru miesięcy i numery z tychże właśnie rozmów które już dawno usunąłem? Może dalibyście możliwość usuwania tych numerów. Bo już miesiąc ślęczycie nad tą betą a nic wielkiego nie zrobiliście.
 Zostaw komentarz:
- 

A mi się zawiesza czasem po wysłaniu wiadomości. Cały czas wyświetla sie ta koperta i nie idzie wysłać ani odebrać wiadomości. Przy wysyłaniu zdjęć jest to samo. Też zawiesza się na tej kopercie (wskaźnik wysłania wiadomości).
 Zostaw komentarz:
- 

mi się na k810i zawiesza do tego stopnia że muszę baterię wyjmować żeby zamknąć "to coś"
 Zostaw komentarz:
- 

Samsung G810 - przy instalacji przez systemowa przeglądarkę jak i z pliku wyskakuje komunikat: Błąd certyfikatu. Skontaktuj się z dostawca aplikacji
 Zostaw komentarz:
- 

A na se w910 wszystko pięknie ładnie Jak narazie nic nie wykryłem Jak narazie nic nie wykryłem
 Zostaw komentarz:

Zostaw komentarz: