Potwierdzam, bo to miałem na myśli. Sorry za skrót myślowy. Zamiast http://mtest.gadu-gadu.pl/beta/mgg.jad wpisz http://mtest.gadu-gadu.pl/beta/mgg.jar .
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
[Java] BETA - Wasze opinie
Zwiń
X
-
gg java SE k810i k800i
Działa:
- aplikacja włącza się
- zegar
- statusy
- sygnał wiadomości
Nie działa:
- Pisanie ze znajomymi -> nie wyświetla wysłanej, odebranej wiadomości
- Wracają stare, nie używane, usunięte kontakty
- Nie działa archiwum - nie ładuje się
- Email błąd -1
i zapewne masa innych drobiazgów
2 beta javy działała znacznie lepiej niż to coś co jest teraz.
postaram się wrzucić wideo tego jak cudownie działa właśnie ta nowa beta...
Komentarz
-
Wersja GG: 5.0.0.18837
Telefon: Samsung S 5230G (Avila GPS)
Aplikacja pobrana z komórki, zainstalowana, przy uruchamianiu jest napis "łączenie 0%" i nagle komunikat "Błąd połączenie z internetem. GG zostanie zamknięte. (javax.microedition.pki.CertificateException: Certificate was issued by an unrecognized entity)".
Połączenie z internetem na pewno jest, z treści błędu można wywnioskować, że certyfikat jest nierozpoznawalny przez mój telefon.
Zaraz zaraz, przypomniało mi się, że były jakieś zapisy na BETA Testy GG, ja w nich nie uczestniczę, czy to może być przyczyną tego problemu?Ostatnio edytowany przez cezar399; [ARG:4 UNDEFINED].
Komentarz
-
Zamieszczone przez Bestia. Zobacz postaNie wiem czy to możliwe, ale fajnie by było jak dodalibyście tworzenie konferencji z poziomu aplikacji.
Co do testów, w następnym tyg. spiszę błędy, bo tel w naprawie ;dd Może jeszcze wyjdzie nowsza beta
PS Dlaczego w *.jad jest info o nieistniejącej już sieci GG AIR ? "FORBIDDEN: Brak dostepu. Polacz numer GG z numerem GaduAIR aby korzystac z tej wersji GG."Ostatnio edytowany przez ReBeLs513; [ARG:4 UNDEFINED].
Komentarz
-
W wersji MGG 5.0 obsługuje konferencję ale tylko rozmowę a nie jej tworzenie z poziomu aplikacji. Dobrze by było jak by była funkcja tworzenia tejże konferencji z poziomu aplikacji. Wskaźnik pisania dodajcie bo wersje na inne systemy go mają. I oczywiście animowane emoty .
---------- Post added at 11:12 ---------- Previous post was at 11:09 ----------
Nowo odkryte błędy: nie zawsze działa dźwięk i wibracja powiadamiania o nowej wiadomości, gdy się pisze capsem tekst po wysłaniu wiadomości w okienku rozmowy nachodzi na siebie. Czasami też emoty podwajają się lub przesuwają do innej linijki zasłaniając tym samym tekst, dzieję się tak m.in. podczas przeglądania archiwum. Moglibyście też rozszerzyć listę znaków specjalnych bo te " ? " wkurzają...Ostatnio edytowany przez Bestia.; [ARG:4 UNDEFINED].
Komentarz
Komentarz