za duże wyzwanie dla "ekipy" GG Network ^^
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
[Java] BETA - Wasze opinie
Zwiń
X
-
Hej, pisałem już kiedyś, problem nadal nie został naprawiony. Mama Samsunga Avile i przy próbie włączenia wyskakuje tym razem dłuższy komunikat i brzmi tak : "Błąd połączenia z internetem. GG zostanie zamknięte. (javax.microedition.pki.CertificateException:Certi ficate was isued by an unrecognized entity)" Domyślam się że chodzi o certyfikat. co w takim razie zrobić ?Ostatnio edytowany przez Qrix; [ARG:4 UNDEFINED]. Powód: 3 strony wątku mówią o tym o co pytasz... wystarczyło użyć wyszukiwarki... każdemu oddzielnie i osobiście nie będziemy odpowi
Komentarz
-
instalki z pliku .jar też się raczej nie doczekam , po zmianie w linku z jad na jar po odpaleniu gg wyświetla żeby pobrać poprawną wersje gg i zamyka aplikacje,przy próbie instalacji z pliku jad "brak obowiązujących atrybutów" już o tym pisałem ale patrze że mało to kogoś interesuje. Przy pierwszych betach była opcja instalacji z pliku jar,nie wiem czemu została usunięta.
Komentarz
-
http://mtest.gadu-gadu.pl/beta/mgg.jar
To, że nie ma w linku w poście nie znaczy, że nie ma.
Czasem wystarczy poruszyć głową.
Komentarz
-
to rusz głową i czytaj posty ze zrozumieniem ! Co z tego że zmieniłeś końcówkę z jad na jar jak właśnie o tym pisałem,niestety ten proces instalacji nie jest wspierany.Ostatnio edytowany przez Qrix; [ARG:4 UNDEFINED]. Powód: ze 100 razy pisaliśmy w tym wątku, żeby nie cytować poprzedniego posta...
Komentarz
-
Zamieszczone przez cezar399 Zobacz postaWersja GG: 5.0.0.18837
Telefon: Samsung S 5230G (Avila GPS)
Aplikacja pobrana z komórki, zainstalowana, przy uruchamianiu jest napis "łączenie 0%" i nagle komunikat "Błąd połączenie z internetem. GG zostanie zamknięte. (javax.microedition.pki.CertificateException: Certificate was issued by an unrecognized entity)".
Połączenie z internetem na pewno jest, z treści błędu można wywnioskować, że certyfikat jest nierozpoznawalny przez mój telefon.
Błąd wciąż występuje, wiem, że to nie zależy od wersji klienta, tylko od serwerów, ale pytam się z ciekawości - już coś wymyśliliście jak ten błąd usunąć/obejść ??
Komentarz
Komentarz