[Java] BETA - Wasze opinie

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • ReBeLs513
    Doświadczony GGadacz
    • 2 wrz
    • 223

A na se w910 wszystko pięknie ładnie Jak narazie nic nie wykryłem
    Adios

Komentarz

• meler
      • 28 mar
      • 15

Samsung G810 - przy instalacji przez systemowa przeglądarkę jak i z pliku wyskakuje komunikat: Błąd certyfikatu. Skontaktuj się z dostawca aplikacji

Komentarz

• MrAFK
        Rozmowny
        • 25 mar
        • 77

mi się na k810i zawiesza do tego stopnia że muszę baterię wyjmować żeby zamknąć "to coś"

Komentarz

• Bestia.
          Doświadczony GGadacz
          • 24 mar
          • 127

A mi się zawiesza czasem po wysłaniu wiadomości. Cały czas wyświetla sie ta koperta i nie idzie wysłać ani odebrać wiadomości. Przy wysyłaniu zdjęć jest to samo. Też zawiesza się na tej kopercie (wskaźnik wysłania wiadomości).

Komentarz

• MrAFK
            Rozmowny
            • 25 mar
            • 77

dokładnie mam to samo + zawiechy i wracające numery

Komentarz

• Bestia.
              Doświadczony GGadacz
              • 24 mar
              • 127

Jak już jesteśmy przy numerach. To ja się pytam po co mi rozmowy sprzed paru miesięcy i numery z tychże właśnie rozmów które już dawno usunąłem? Może dalibyście możliwość usuwania tych numerów. Bo już miesiąc ślęczycie nad tą betą a nic wielkiego nie zrobiliście.

Komentarz

• Wasky
                GG Team / Mobilne GG
                • 21 sty
                • 1052

"Zaprawdę, ja się pytam, po co mi to?" - Bestia "uwielbiam" twój sposób bycia na tym forum.

Komentarz

• Bestia.
                  Doświadczony GGadacz
                  • 24 mar
                  • 127

No ktoś tu musi was negatywnie oceniać i gonić do roboty.

Komentarz

• Wasky
                    GG Team / Mobilne GG
                    • 21 sty
                    • 1052

Nie ty jesteś od gonienia nas do roboty. Nie przeginaj.

Komentarz

• cezar399
                      Rozmowny
                      • 22 kwi
                      • 74

Bestia, to są testy, więc weź zrozum, że błędy są, i miej nadzieję, że zostaną naprawione, nie jutro, pojutrze, tylko za parę dni/tygodni, gdyż to nie jest tak łatwo coś zrobić. Wiedz, że inni (np. ja) mamy większe problemy z tą betą, gdyż się nam nawet nie chce otworzyć poprawnie .
                      I co, żalę się do zespołu GG, że mi h***wo wersję TESTOWĄ GG zrobili? Nie. Zgłosiłem, zostało mi wyjaśnione co jest nie halo, i grzecznie czekam na poprawkę .

Komentarz

• Bestia.
                        Doświadczony GGadacz
                        • 24 mar
                        • 127

Oj Wasky Wasky robić się nie chce... Piątek już a nowej bety nie ma .

Komentarz

• coopra
                          Doświadczony GGadacz
                          • 20 lis
                          • 240

Bestia, spokojnie, nie bądź taki nachalny, bo to trochę niekulturalnie

Zrozum, że to wcale nie jest takie proste, jak by się mogło wydawać
                          I choć serce Twe przytłacza myśl, że żyć nie warto; z łez ocieraj cudze oczy, chociaż Twoich nie otarto...

Komentarz

• Qrix
                            Gadu Maniak
                            • 9 lut
                            • 4513

Bestia. za offtop warn. To nie wątek do ponaglania by beta wyszła szybciej. Riposty sobie daruj, bo uznam to za dalszy offtop. Wątek jest do zgłaszania opinii o wynikach pracy a nie o samej pracy zespołu programistów.

Komentarz

• damik95
                              • 22 lut
                              • 4

LG GD510
                              MGG 5.0.0.19197

1 uruchomienie -> wszystko OK
                              kolejne uruchomienia -> Zamiast wyświetlać kontakty tak jak mam ich zapisanych na liście (np. Kill) wyświetla się numer, a następnie pobierają się jego dane z serwera, tj. imię i nazwisko (?). Możliwe, że jest to spowodowane dużą liczbą kontaków (mam ich około 300). Ponadto zauważyłem że podczas włączania aplikacji, jak pisze "Trwa import (x%)" ten "x" dolatuje do około 54% a potem już od razu się łączy (mimo iż wyświetla się "brak kontaktów").

Jeżeli coś napisałem niezrozumiale to proszę o zadawanie dalszych pytań

Komentarz

• Bestia.
                                Doświadczony GGadacz
                                • 24 mar
                                • 127

Drodzy programiści, wasz wysiłek i cieżką pracę baardzo szanuję,
                                lecz nowej bety baardzo mi brakuje. Chcę zgłaszać wam nowe błędy,
                                lecz bez tej bety nie mam którędy.
                                Błędy wciąż się pojawiają,
                                lecz ja wierzę że w waszych rękach prędko znikają. Czasem was mocno krytykuje,
                                lecz musicie wierzyć że waszą pracę szanuję. Was programistów na świecie jest wiele,
                                lecz takich dobrych i wytrwałych jak wy zapewnie nie wiele.
                                Po przeczytaniu tego wiersza niech wam się lepiej pracuje i nową betę wyprodukuje.

Słaba poezja, ale może to was nakłoni do pracy. Qrix nie dawaj mi bana za to.

Komentarz

Pracuję...