A na se w910 wszystko pięknie ładnie Jak narazie nic nie wykryłem
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
[Java] BETA - Wasze opinie
Zwiń
X
-
Bestia, to są testy, więc weź zrozum, że błędy są, i miej nadzieję, że zostaną naprawione, nie jutro, pojutrze, tylko za parę dni/tygodni, gdyż to nie jest tak łatwo coś zrobić. Wiedz, że inni (np. ja) mamy większe problemy z tą betą, gdyż się nam nawet nie chce otworzyć poprawnie .
I co, żalę się do zespołu GG, że mi h***wo wersję TESTOWĄ GG zrobili? Nie. Zgłosiłem, zostało mi wyjaśnione co jest nie halo, i grzecznie czekam na poprawkę .
Komentarz
-
LG GD510
MGG 5.0.0.19197
1 uruchomienie -> wszystko OK
kolejne uruchomienia -> Zamiast wyświetlać kontakty tak jak mam ich zapisanych na liście (np. Kill) wyświetla się numer, a następnie pobierają się jego dane z serwera, tj. imię i nazwisko (?). Możliwe, że jest to spowodowane dużą liczbą kontaków (mam ich około 300). Ponadto zauważyłem że podczas włączania aplikacji, jak pisze "Trwa import (x%)" ten "x" dolatuje do około 54% a potem już od razu się łączy (mimo iż wyświetla się "brak kontaktów").
Jeżeli coś napisałem niezrozumiale to proszę o zadawanie dalszych pytań
Komentarz
-
Drodzy programiści, wasz wysiłek i cieżką pracę baardzo szanuję,
lecz nowej bety baardzo mi brakuje. Chcę zgłaszać wam nowe błędy,
lecz bez tej bety nie mam którędy.
Błędy wciąż się pojawiają,
lecz ja wierzę że w waszych rękach prędko znikają. Czasem was mocno krytykuje,
lecz musicie wierzyć że waszą pracę szanuję. Was programistów na świecie jest wiele,
lecz takich dobrych i wytrwałych jak wy zapewnie nie wiele.
Po przeczytaniu tego wiersza niech wam się lepiej pracuje i nową betę wyprodukuje.
Słaba poezja, ale może to was nakłoni do pracy. Qrix nie dawaj mi bana za to.
Komentarz
Komentarz