Ogłoszenie

Zwiń

No announcement yet.

[Java] BETA - Wasze opinie

Zwiń

X
- 

Ale zazwyczaj jest to kilka na kilka px, w lewym górnym rogu. Można to przewidzieć; choć to z kolei w modelach telefonów bez tej ikony wyglądałoby nieprofesjonalnie...

- 

Co do tego zegarka, fakt. Jedynym wyjściem jest przesunięcie zawartości górnego paska w lewo. Ale z drugiej strony, ikonka internetu jest zależna od telefonu, oprogramowania a nie od aplikacji
 Zostaw komentarz:
- 

W dzisiejszej wersji nadal widać tylko pierwszą część godziny bo resztę zasłania ikona połączenia internetowego. Żeby przejrzeć archiwum nadal muszę długo czekać zanim się wczyta ~20s a mam w nim tylko jedną rozmowę. SE ELM R7CA065
 Zostaw komentarz:
- 

Bestia, skończ zaśmiecać temat i daj pracować. W planach mamy poprawki i wydanie.
 Zostaw komentarz:
- 

Heh, i wy niby ujednolicacie wersje.
 To może Wasky napisz co macie w planach dodać o ile w ogóle macie coś w planach.
 Zostaw komentarz:
- 

Qrix już tłumaczył wyżej, że są różne telefony z Javą z różnymi parametrami, a my robimy jedną aplikację na wszystkie te telefony. Nie będzie Avatarów w JavaME. Temat avatarów uznaję za zamknięty.

---------- Post added at 15:59 ---------- Previous post was at 15:58 ----------

Bestia, jak odpisujesz na post, który jest bezpośrednio wyżej, to nie cytuj go.
 Zostaw komentarz:
- 

to nie jest przesada bo obsługa avatarów w javie jest możliwachociażby te avatary były w uproszczonej wersji, ale jednak by były. Dobra nie spamujmy już tu  . To ja przypomnę jeszcze raz o wskaźniku pisania. . To ja przypomnę jeszcze raz o wskaźniku pisania.

---------- Post added at 15:45 ---------- Previous post was at 15:36 ----------

Zobacz sobie na przykład komunikator Jabber Mix Client, on też jest napisany w javie i obsługuje avatary jak i wiele innych przydatnych funkcji, tak że nie pisz mi że avatary w GG na Javie to przesada.Ostatnio edytowany przez Wasky; 4253.
 Zostaw komentarz:
- 

w javie obsługa avatarów to raczej przesada Może jeszcze dysk mają Ci tam zmieścić ? Może jeszcze dysk mają Ci tam zmieścić ?
 Aplikacje są robione pod odpowiednie systemy. Jeśli java to dla Cb mało, zakup sb nowy tel z dajmy na to, Symbianem  
 Zostaw komentarz:
- 

wielkie dzięki, na samsungu avili nadal nie działa, nadal jest błąd skórki: 0
 Zostaw komentarz:
- 

Jest nowa beta dla wszystkich. Prośba szczególnie zwrócić uwagę na kwestie połączeń i czasu w aplikacji czy jest poprawny.
 Zostaw komentarz:
- 

Komunikat który się wyświetla po zainstalowaniu powyższej wersji to: "Podany numer GG nie jest zapisany na beta testy"  
 Zostaw komentarz:

Zostaw komentarz: