W weekendy nie odpisują bo nie pracują.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
[Java] BETA - Wasze opinie
Zwiń
X
-
Tym co mają problem z "JavaLongStateException Exceptet string but a was ..." polecam odinstalowanie poprzedniej bety i zainstalowanie na czysto.
Zamieszczone przez Piotrekkk Zobacz posta...Może dajcie do ustawień coś takiego co jest w starej wersji?
Komentarz
-
Zamieszczone przez ath Zobacz postaTym co mają problem z "JavaLongStateException Exceptet string but a was ..." polecam odinstalowanie poprzedniej bety i zainstalowanie na czysto.
Jak nie uda nam się tego wyprostować do wydania, to zrobimy opcję, choć powinno się dać. Czy cały czas masz źle ustawiony czas w aplikacji, czy może za jakiś czas po zalogowaniu przestawia się na poprawny?
Komentarz
-
Zamieszczone przez ath Zobacz postaTym co mają problem z "JavaLongStateException Exceptet string but a was ..." polecam odinstalowanie poprzedniej bety i zainstalowanie na czysto.
Komentarz
-
Też miałem ten błąd i pobranie z telefonu i zainstalowanie od nowa pomogło.
Nie wiem czy było ale zauważyłem że gdy mamy otwartą z kimś rozmowę to gdy ta osoba zmienia status to na górnym pasku status pozostaje zawsze taki sam, dopiero jak damy wróć (do okna rozmów aktywnych i ubiegłych) i wejdziemy z powrotem w rozmowę to status jest prawidłowy. To samo jest z opisem.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Frekelux Zobacz posta...gdy włączam aplikację mam pasek łączenia, 0% i po chwili wyskakuje pusty komunikat, a gdy kliknę zamknij to pisze "błąd skórki"...
Komentarz
-
Jeśli mogę się przypomnieć, u mnie nadal brak postępu tylko "łączenie 0%" poprzedzone komunikatem dotyczącym wyboru profilu połączenia z internetem (Automatycznie, Internet, WAP) i nic więcej. Żaden z wymienionych profili, nawet po kilkunastu próbach nie daje połączenia. Problem dotyczy Samsunga Wave 533.
Komentarz
-
Zamieszczone przez ath Zobacz postaCo jeszcze jest napisane w poza "błąd skórki", powinien być kod błedu i opis?
Komentarz
-
Ee Czemu rezygnujecie z linijkowych opisów ? Zostaję przy gg w orange xD
I czy podział na grupy już nie wróci ? Bo jak nie to nie chcę mieć botów na tapecie Aa i o co chodzi z aktywacją profilu ? niby przy zamkniętych testach katalog uzupełniałem ale chyba to nie o to chodzi. Noo i zabraliście też możliwość odznaczenia blokowania klawiatury przez aplikacjęOstatnio edytowany przez ReBeLs513; [ARG:4 UNDEFINED].
Komentarz
Komentarz