To ja też się przypomnę bo może przeoczyliście moją sugestię. Czy dodacie możliwość zapisu aplikacji na karcie SD? I czy zmienicie wygląd tego interfejsu tak aby był przyjemniejszy dla oka?
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
[Java] BETA - Wasze opinie
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Bestia. Zobacz postaCzy dodacie możliwość zapisu aplikacji na karcie SD?
Komentarz
-
Zamieszczone przez Bestia. Zobacz postaA interfejs poprawicie?
Zamieszczone przez ReBeLs513 Zobacz postaale dajcie mozliwosc wylaczenia blokowania klawy oO
Zamieszczone przez Bestia. Zobacz postaNie wina telefonu, niektóre aplikacje mi się przenoszą na kartę SD, a GG i Opera jak próbuje przenieść to pisze "operacja nie powiodła się"
Zamieszczone przez Bestia. Zobacz postaCzy dodacie wskaźnik pisania? Bardzo by się to przydało.
Bestia, może pozbieraj sobie uwagi przez trzy dni i napisz je hurtem, bo strasznie temat zaśmiecasz.
Komentarz
-
Chodzi mi o to że w innych wersja MGG interfejs ma zaokrąglone rogi, ramki mają pogrubione kształy. Nie wiem jak to opisać, wiem że to nieodpowiedni przykład lecz chodzi mi żeby wyglądał tak jak np.w operze mini 6.5 Java. Tam wszystko jest przyjemne dla oka i przejrzyste.
A w ogóle rozważycie możliwość dodania wskaźnika pisania?Ostatnio edytowany przez Wasky; [ARG:4 UNDEFINED].
Komentarz
-
Pokazuje mi się, że mój numer nie został aktywowany, a kliknięcie na "Jak to zrobić" działa tak samo jak "OK".
Ponadto, komunikat o blokowaniu klawiatury został zaczerpnięty z poprzednich wersji, mamy brak wielkich liter i literówki: "klawisze zablokowane naciśnij * potem OK aby odblokwać". No, bardzo gramatyczne.
Komentarz
-
Dla osób z problemami z połączeniem: Pod adresem http://mtest.gadu-gadu.pl/beta/wasky/mgg.jad jest nowa wersja z dodatkowym komunikatem błędu podczas nieudanego połączenia. Prośba o instalację i przepisanie tego błędu.
Komentarz
Komentarz