prosze dodac opcja, aby zwijac liste kontaktow w gg.pl, bo mam caly czas rozwinieta.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
opcja do zwiniecia listy kontaktow
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
pikaczu
-
pikaczu
-
To może inaczej. Opcja zwijania i rozwijania listy kontaktów (zwijanie grup kontaktów) jest już na gg.pl. Rozumiem jednak, że Tobie chodzi o to, że jak już zwiniesz sobie poszczególne grupy i wylogujesz się to ponownie logując się na gg.pl chciałbyś aby te grupy były nadal zwinięte? Obecnie widzę, że każde nowe logowanie wyświetla stronę z rozwiniętą listą kontaktów.
Powiedz jeszcze czemu zachowanie zwiniętej listy kontaktów ma dla Ciebie znaczenie.
W zakresie powiadomień chodzi Ci o powiadomienia dotyczące tego forum?
Komentarz
-
Widzę że temat podbity pół roku temu ale też zaczęło mnie to irytować więc się podepnę.
Używam tylko i wyłącznie gg online bo jest lepsze od programu i mogę go używać wszędzie bez instalacji.
Zamieszczone przez GGAdmin Zobacz postaTo może inaczej. Opcja zwijania i rozwijania listy kontaktów (zwijanie grup kontaktów) jest już na gg.pl. Rozumiem jednak, że Tobie chodzi o to, że jak już zwiniesz sobie poszczególne grupy i wylogujesz się to ponownie logując się na gg.pl chciałbyś aby te grupy były nadal zwinięte? Obecnie widzę, że każde nowe logowanie wyświetla stronę z rozwiniętą listą kontaktów.
Powiedz jeszcze czemu zachowanie zwiniętej listy kontaktów ma dla Ciebie znaczenie.
(...)
A odnośnie znaczenia to wydaje mi się że jest dość oczywiste i nie trzeba dużo tłumaczyć.
Po prostu mi się nie chce za każdym razem zwijać tych list ponieważ mam w gg jakieś 350 kontaktów w 15 różnych grupach i gdy chce porozmawiać z kimś konkretnym to muszę albo przewijać liste pół godziny albo zminimalizować wszystkie grupy -> potem rozwinąć tylko tą grupę z osobą, z którą chce rozmawiać bo wtedy łatwiej mi ją znaleźć.
Mam nadzieję że ten argument jest wystarczający.
Komentarz
Komentarz