Nie wiem kto wpadł na to, by cały wygląd był domyślnie biały. Jedyne co mi przychodzi do głowy to czytelność... ale budowa gg jest banalna i bardziej skomplikowanego komunikatory (dodam do tego, że popularniejsze) wręcz domyślnie ustawiają tło na czarne. Wiem, że dla kogoś brzmi to jak jakaś pierdoła, ale spróbujcie użyć gg w późniejszych godzinach - przecież taki kolor wypala wręcz oczy, nawet w dzień po pewnym czasie odechciewa się na to patrzeć, bo jasny kolor męczy wzrok. Forum to samo - domyślnie białe. Zrobienie drugiego motywu nie jest zbyt trudnym zadaniem, a traci na tym też gg - użytkownik krócej siedzi i zobaczy mniej reklam. Całość może brzmieć jak lament, ale to banalna zmiana w dość istotnej kwestii.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
czarny motyw
Zwiń
X
-
Marcel2727 dziękujemy za Twoje sugestie.
Zdajemy sobie sprawę, że i taka funkcjonalność jak ciemne tło jest istotna dla naszych Użytkowników. Już taki motyw z ciemnym tłem jest dostępny na aplikacji GG w telefonach.
Stale pracujemy nad udoskonalaniem komunikatora GG oraz tworzeniem wielu nowych opcji, które mają na celu ułatwienie korzystania z komunikatora GG każdemu Użytkownikowi. Przekażemy Twoje sugestie do działu, który zajmuje się wdrażaniem takich rozwiązań
-
Zamieszczone przez Marcel2727 Zobacz postaNie wiem kto wpadł na to, by cały wygląd był domyślnie biały. Jedyne co mi przychodzi do głowy to czytelność... ale budowa gg jest banalna i bardziej skomplikowanego komunikatory (dodam do tego, że popularniejsze) wręcz domyślnie ustawiają tło na czarne. Wiem, że dla kogoś brzmi to jak jakaś pierdoła, ale spróbujcie użyć gg w późniejszych godzinach - przecież taki kolor wypala wręcz oczy, nawet w dzień po pewnym czasie odechciewa się na to patrzeć, bo jasny kolor męczy wzrok. Forum to samo - domyślnie białe. Zrobienie drugiego motywu nie jest zbyt trudnym zadaniem, a traci na tym też gg - użytkownik krócej siedzi i zobaczy mniej reklam. Całość może brzmieć jak lament, ale to banalna zmiana w dość istotnej kwestii.
Komentarz
Komentarz