Dlaczego czasami kiedy próbuję wysłać wiadomość przez beta.gg.pl, po napisaniu wiadomości i jej niby-wysłaniu, wiadomość dosłownie znika, nie pojawia się w okienku rozmowy, nie ma jej w archiwum, nigdzie jej nie ma i oczywiście odbiorca również jej nie dostaje? Dzieje się tak na oko maksymalnie w 1% wysyłanych przeze mnie wiadomościach, ale coś takiego w ogóle nigdy nie powinno mieć miejsca.
Ale dużo częściej, w co najmniej 10% przypadków, dzieje się tak, że wysyłam wiadomość i co prawda dociera ona do odbiorcy i znajduje się w archiwum, ale po wysłaniu nie pojawia się ona w okienku rozmowy, po prostu znika.
Dodam jeszcze że w żadnym przypadku nie zauważyłem aby doszło do zerwania połączenia z serwerem.
Ale dużo częściej, w co najmniej 10% przypadków, dzieje się tak, że wysyłam wiadomość i co prawda dociera ona do odbiorcy i znajduje się w archiwum, ale po wysłaniu nie pojawia się ona w okienku rozmowy, po prostu znika.
Dodam jeszcze że w żadnym przypadku nie zauważyłem aby doszło do zerwania połączenia z serwerem.
Komentarz