Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

GG PREMIUM wystartowało!

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Wasky
    odpowiedział(a)
    Podaj mi na priv numery GG, których problem dotyczy - sprawdzimy.

Zostaw komentarz:

• Meliodas
    odpowiedział(a)
    Niezły scam że można pisać bez limitu do ludzi którzy mają cie z kontaktach. Mi mimo że dana osoba mnie ma w kontaktach i ja ją mam to wywala limit wiadomości. Zrobić premium żeby doić hajs to potraficie, ale ogarnąć ją do porządku to nie żeby nie było cyrków

Zostaw komentarz:

• mati-ja1
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez Mateuszol Zobacz posta
    https://gadu-gadu.pl/2022/04/04/statystyki-gg-premium ponad 12 tysięcy osób kupiło premium, zaskakująco dużo. Brakuje informacji jeszcze z podziałem ile kupiło na miesiąc, pół roku i rok
    zapewne zafaloszowane dane bo poki co testowo trafilem na jedna osobe z prem a reszta to ciagle to samo .... wiec dno bylo dnem

Zostaw komentarz:

• Mateuszol
    odpowiedział(a)
    https://gadu-gadu.pl/2022/04/04/statystyki-gg-premium ponad 12 tysięcy osób kupiło premium, zaskakująco dużo. Brakuje informacji jeszcze z podziałem ile kupiło na miesiąc, pół roku i rok

Zostaw komentarz:

• serialowiec
    odpowiedział(a)
    Nie jest tak źle, 5 zł za brak reklam, już mam dość ich wszędzie
    mapa burzowa live

Zostaw komentarz:

• Meliodas
    odpowiedział(a)
    A czy wyrażanie zdania w sposób "musi być albo idiotą, albo kompletnym nieudacznikiem życiowym" jest kulturalne i wnosi coś do tematu? Czemu nie ostrzeżesz kolegi który wykupił premium? Nie pozwalają wam stresować tych co kupili premium?

Zostaw komentarz:

• Wasky
    odpowiedział(a)
    Po pierwsze wcześniej dostałeś ostrzeżenie. Po drugie na za dużo sobie pozwoliłeś w wypowiedzi do mnie po ostrzeżeniu - nie jesteśmy kolegami. Nasza relacja na tym forum jest taka, że ja tu jestem moderatorem, a Ty użytkownikiem. Powinieneś wiedzieć, że do moderatorów należy podchodzić z respektem i im nie podpadać. Po trzecie napisałeś później obraźliwą wypowiedź w stosunku do kogoś innego. Więc zarobiłeś na kilka dni bana, żebyś sobie przemyślał swoje zachowanie. Twoje zdanie o GG Premium nie ma tu nic do rzeczy - ja doskonale rozumiem to, że jesteś wściekły przez wprowadzenie GG Premium, wiem dlaczego i uważam, że masz prawo być wściekły. I masz prawo swoje zdanie wyrazić. Jednak musi być ono wyrażone w sposób kulturalny.

Zostaw komentarz:

• Meliodas
    odpowiedział(a)
    A ja pragnę powiedzieć że niezła hipokryzja ze strony administracji jest i widać jak traktujecie osoby negatywnie nastawione do premium, a jak samych posiadaczy. Dostałem bana za obrazę na 3 dni bo odpowiedziałem na post gościa który zachwala wasze premium i nazywa innych idiotami i nieudacznikami jeśli nie kupili premium. Kto dostaje bana? Oczywiście że ja za napisanie że jest zgorzkniały bo nikt z nim nie chciał pewnie pisać i teraz ma okazje dzięki premium. Także pozdrawiam serdecznie Ciebie Wasky i realizuj dalej politykę GG że premium jest super i jego użytkownicy, a każdego kto coś nieprzychylnie napisze od razu pod bana bierzesz

Zostaw komentarz:

• mati-ja1
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez Wasky Zobacz posta

W każdym razie podsumowując: Użytkowników nadal nam nie ubyło. Premium wykupiło więcej osób, niż się spodziewaliśmy. A to oznacza, że więcej zmian w limitach, ani zniesienia Premium nie planujemy. Obecne statystyki wskazują na to, że był to trafiony pomysł.
    Czy wy macie ludzi za DEBILI ?!
    Serio ?
    Użytkowników wam nie ubyło, macie duże BARDZOOOOOO DUŻEEEE takie WIELKIE zainteresowanie premium, że po niecałym miesięcu już nie miesiąc na tydzień ?
    Tak na pewno to nie odpływ ludzi miał na to wpływ....
    Co za dziecinada

Ostatnio edytowany przez Wasky; [ARG:4 UNDEFINED].

Zostaw komentarz:

• Crossdressphyxia
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez Babeuka Zobacz posta
    Tak odstraszylo te 5 zl tych wszystkich o ktorych wspominasz ze jest ich jeszcze wiecej niz bylo. Teraz nie tylko normalni ludzie maja premium a Ci oszusci i kretyni ktorzy szczyca sie tym jak sa "realni" bo maja premium. Polecam administracji czy tym ktorzy uwazaja ze jest lepiej polosowac sobie w godzinach popoludniowych bo z tego co widze masa osob sie wypowiada a znajac zycie nawet minuty nie spedzila na gg.
    To znaczy jak to jest ich więcej? Pozakładali konta nowe, żeby się żalić, że są limity? O czym ty rozmawiasz? To dalej ci sami użytkownicy, tylko teraz w opisach powyłaziły ich żale i ból dupy, że limity a oni 5 zł nie mają na miesiąc. Dzięki temu masz ułomków na patelni, wsadzasz taką osobę do ignorowanych i odsiewasz ziarno od plew.

Zostaw komentarz:

• Babeuka
    odpowiedział(a)
    Tak odstraszylo te 5 zl tych wszystkich o ktorych wspominasz ze jest ich jeszcze wiecej niz bylo. Teraz nie tylko normalni ludzie maja premium a Ci oszusci i kretyni ktorzy szczyca sie tym jak sa "realni" bo maja premium. Polecam administracji czy tym ktorzy uwazaja ze jest lepiej polosowac sobie w godzinach popoludniowych bo z tego co widze masa osob sie wypowiada a znajac zycie nawet minuty nie spedzila na gg.

Zostaw komentarz:

• Crossdressphyxia
    odpowiedział(a)
    A ja jestem bardzo zadowolony z obecnej sytuacji. 90% użytkowników w losowaniu to jakieś nieletnie delikatnie mówiąc kurtyzany albo spermiarze wyłudzający kasę za fotki, no szanujmy się, ale jak osoba mająca 26 lat nie jest w stanie uzbierać 5 biednych polskich złotych miesięcznie na premium to musi być albo idiotą, albo kompletnym nieudacznikiem życiowym, albo kimś, kto robi herbatę z jednej torebki 10 razy, bo mu szkoda. 5 zł miesięcznie to bardzo niski próg, ale wystarczający, by odstraszyć debili i roszczeniowych sępów co chcą wszystko za darmo.

Zostaw komentarz:

• Meliodas
    odpowiedział(a)
    Meliodas , poczuj się ostrzeżony za wpis nic nie wnoszący do dyskusji.
    Nie dygaj małolat. Propozycje dałem, a Ty ostrzeżeniami mnie straszysz tylko dlatego że jest nieprzychylna waszej polityce, ale jak posiadacz i zwolennik waszego premium pisze że chce koronki czy oznaczenie że ona jest bogol bo ma premium to to jest na temat tak?

Zostaw komentarz:

• FacetNaWuzku
    odpowiedział(a)
    Nie zagwarantuję, że za 10 lat cena pozostanie na tym samym poziomie. Na ten moment nikt nie myśli o zmianie cen.
    tak myslalem i rozumem to...

Zostaw komentarz:

• Wasky
    odpowiedział(a)
    Nie zagwarantuję, że za 10 lat cena pozostanie na tym samym poziomie. Na ten moment nikt nie myśli o zmianie cen.

Zostaw komentarz:

Pracuję...
X