Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
GG szykuje crowdfunding
Zwiń
X
-
Wiem, że do 2027 roku mają być rozmowy video. Ale chciałbym się jeszcze dowiedzieć, czy nowe GG w wyniku połączenia z GGapp zachowa funkcję losowej rozmowy? I czy ja zachowam swój krótki nr GG?Ostatnio edytowany przez Wasky; 4253.casami tutaj na forum administracja poprawa moje bledy ortograficne bo moja wada ruhu ogranica moje mozliwosci
mam numer GG 935
-
FacetNaWuzku - spokojnie – nie planujemy odbierać żadnych funkcjonalności.
Wręcz przeciwnie, chcemy je rozwijać i dodawać nowe.
Komentarz
-
to dobrze bo używam gg tylko z powodu ruletki... kiedyś podobno reguły miał skype... status skype me i rozmowy wideo to było najlepsze połączenie do poznawania długoletnich znajomości według moich upodobań i wymagań... póki co nic nie oferuje takiej alternatywyOstatnio edytowany przez Meduza; 32039.casami tutaj na forum administracja poprawa moje bledy ortograficne bo moja wada ruhu ogranica moje mozliwosci
mam numer GG 935
Komentarz
-
FacetNaWuzku Fajnie, że korzystasz z GG, zwłaszcza z Ruletki!
GG cały czas się rozwija i szuka nowych sposobów, by łączyć ludzi – może w przyszłości pojawią się funkcje, które spełnią Twoje oczekiwania a może jeszcze ich nie odkryłeś.
Co najbardziej chciałbyś zobaczyć w komunikatorze?
Komentarz
-
ja kozystam z gg kilkanasce lat i cesto uce nowe osoby z nego kozystac... odpowadajoc; napisalem juz... ruletka+video... apozatym to wecej kanaluw informacyjnyh podzelonyh na kategore; sport, informacje/polityka, rozrywka/gry/muzyka, itd... jesli hodzi o obsluge to skruty klawaturowe do kazdej karty/okna/funkcji na wzur discorda oraz wyrazne wwidocne pole wyboru/kursora kturego ne ma obecna wersja ggcasami tutaj na forum administracja poprawa moje bledy ortograficne bo moja wada ruhu ogranica moje mozliwosci
mam numer GG 935
Komentarz
Komentarz