Ciężko znaleźć obecnie dobry system reputacji, który spełnia jeden warunek: można dodawać plusy i minusy...
Lekko zmieniłem zatem położenie obecnego linka do reputacji:
Dodatkowo jak wiemy, w obecnym systemie jest nieco durny system siły reputacji. Oto jego ustawienia:
Przy tych ustawieniach, moja siła reputacji to 8 (3 (3*1000 postów) + 3 (3*365 dni na forum) + 1 za ponad 100 pktów reputa + 1 na start) . Wydaje mi się, że nieco za dużo, a może w ogóle wyłączyć powiększanie siły reputacji lub znacznie utrudnić jej wzrost?
Dodatkowo rangi: trzeba by je ustalić. Obecne rangi są wypisane tutaj, a z poprzedniego forum:
Tak więc czekam na sugestie
Lekko zmieniłem zatem położenie obecnego linka do reputacji:
Dodatkowo jak wiemy, w obecnym systemie jest nieco durny system siły reputacji. Oto jego ustawienia:
Przy tych ustawieniach, moja siła reputacji to 8 (3 (3*1000 postów) + 3 (3*365 dni na forum) + 1 za ponad 100 pktów reputa + 1 na start) . Wydaje mi się, że nieco za dużo, a może w ogóle wyłączyć powiększanie siły reputacji lub znacznie utrudnić jej wzrost?
Dodatkowo rangi: trzeba by je ustalić. Obecne rangi są wypisane tutaj, a z poprzedniego forum:
nikt nie wie kto to jest
jest szansa na poprawę
powinien wstydzić się swoich czynów
cicha woda
jest rozpoznawalny
niedługo stanie się sławny
otacza go aura
jest szansa na poprawę
powinien wstydzić się swoich czynów
cicha woda
jest rozpoznawalny
niedługo stanie się sławny