Witam chciałbym się podzielić z użytkownikami forum jak również użytkownikami GG wiadomością ze nie rozumiem ostatniego hejtu na administracje a bo blokada za nic a bo to tamto otóż w moim przypadku po zgłoszeniu na forum o pomoc otrzymałem pomoc i tu i pisałem zgłoszenie na mail i sprawa wyjaśniona po krótkim czasie co więcej właściciele pomogli odzyskać konto o którym sam zapomniałem szybko sprawnie oby tak dalej dziękuje właścicielom i administracji GG za pomoc w rozwiązaniu sprawy. Pozdrawiam
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Podziękowanie :)
Zwiń
X
-
Trend słuszny, środki może ponad to. W efekcie niewinni mogą być blokowani.
A ilu z takich da sobie spokój, się nie odwoła? Blokowanie zakładania nowych kont jest słuszne. Byłbym jednak ostrożniejszy z automatu brać się za konta co mają już jakiś staż..
Bo jak ktoś ma konto kilka dni to wiadomo, nie zdążył się związać ani nie zdążył znajomości zbytnio nawiązać..
-
Zamieszczone przez clasick Zobacz postaPiszesz na forum więc temat jest publiczny, skierowany do społeczności GG.
BTW lizanie czterech liter powinno być zakazane, Damianie27.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Damian27 Zobacz postaZakazane powinno byc wpier... w temat ktory Cie nie dotyczy wiec wyjdź może dla Ciebie lizanie dupy bo nie znasz słowa dziękuje wiec pal gume Nie pozdrawiam
Komentarz
-
Zamieszczone przez Damian27 Zobacz postaZakazane powinno byc wpier... w temat ktory Cie nie dotyczy wiec wyjdź może dla Ciebie lizanie dupy bo nie znasz słowa dziękuje wiec pal gume Nie pozdrawiam
Nie chciałem, ale musiałem zainterweniować. Przepraszam.
Komentarz
Komentarz