Moje 1 konto zostało zbanowane nawet nie wiem za co(2019rok), potem miałem inne które było do dziś, ale zostało zbanowane..W okresie zimowym 2020 ktoś mi wielokrotnie zgłaszał konto gdzie, lapalem blokady na 5min bądź kilka godzin i nagle odblokowywali i przepraszali... Po czym znowu dostałem i to już permamenie... 3-4 miesiące czekałem na odzew ze strony GG i niby mi odblokowali (Ale blokady na robienie kont, już nie), jakieś tydzień temu z nudów trollowalem erotomanów i znowu wyrwałem bana. No ludzie... Znalazłem potem konto sprzed roku na krótym próbowałem się dobić do znajomej by jej podać kontakt zewnętrzny, też dostalem bana po kilku godzinach...pewnie z powodu perma bana...
Daje sobie siana z tym wszystkim... Nie da się korzystać z usług( w tym czytanie cennych wiadomości z archiwum) Do dwóch razy sztuka.. Proszę was, tym razem już o całkowity unban. Tamto to przeszłość i postaram się być wzorowym użytkownikem.
Daje sobie siana z tym wszystkim... Nie da się korzystać z usług( w tym czytanie cennych wiadomości z archiwum) Do dwóch razy sztuka.. Proszę was, tym razem już o całkowity unban. Tamto to przeszłość i postaram się być wzorowym użytkownikem.
Komentarz