Niepoprawny link w widoku po kliknięciu linku akceptacyjnego z maila.

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Draqun
    • 16 lip
    • 2

Niepoprawny link w widoku po kliknięciu linku akceptacyjnego z maila.

Hej. Po kliknięciu w link aktywacyjny jak kliknąłem w link "Opcji" z wiadomości poniżej to nie odesłało mnie do opcji. Proponuję sprawdzić ten fragment forum.

Kod html:
    Dziękujemy Draqun. Twoja rejestracja została ukończona pomyślnie.
    Możesz teraz przejść do swojego Profilu w celu jego edycji. Masz również możliwość edycji Opcji, aby dostosować stronę do własnych wymagań i upodobań. Jeśli wolisz zrobić to później możesz przejść do swojego Panelu Użytkownika i skompletować informacje o sobie.
    Możesz też po prostu wrócić na Stronę Główną Forum i rozpocząć przeglądanie tematów oraz pisanie postów.
    Pozdrawiam. Draqun
  • Meduza
    Administrator
    • 20 lut
    • 487

Draqun dzięki, przekazaliśmy zgłoszenie do odpowiedniego działu.

Komentarz

• 43986882
      • 25 sie
      • 2

Hej

Chciałem się dzisiaj zarejestrować na forum, ale mail z linkami aktywacyjnymi, przynajmniej odebrany na skrzynce w gmail, jest pozbawiony przejść do nowej linii

To nie jest jedyny problem, bo same linki chyba były zniekształcone. Żeby się zarejestrować, musiałem 'przyciąć' link aktywacyjny

Ten, który został wklejony jako alternatywny, na którym miałem mieć możliwość wkleić odpowiednie dane samodzielnie wygląda jakby wkradł się tam zwykły link aktywacyjny zamiast domeny

To sugeruje, że w kodzie do łączenia fragmentów linków w mailach jest jakiś babol

Jeśli odpowiedni dział wróci z urlopu i nie będzie miał dostępu do treści mojego maila aktywacyjnego, niech się odezwą

Prawdopodobnie podczas aktualizacji elementów forum (copyright pokazuje się jako 2026) okazało się, że kod zmienił swoje zachowanie, szczególnie jeśli to forum jest połączeniem fragmentów in-house i gotowych

Komentarz

Pracuję...