Zamieszczone przez Mateuszol
Zobacz posta
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
[Desktop] Wydanie GG v. 12.4.82.12051
Zwiń
X
-
tak działa
fajnie by było jakby z gifami było tak jak z emotkami a nie pobierane ze strony - chodzi o to że fajnie by było jakby gify były w aplikacji a nie pobierane ze strony i to jeszcze jako link
Zostaw komentarz:
-
Zamieszczone przez Mateuszol Zobacz postajuż sobie ściągnąłem najnowszą wersję z gg.pl
no i tak jak się spodziewałem, szału nie ma, fajnie by było jakby z gifami było tak jak z emotkami a nie pobierane ze strony
Rozwiń proszę "fajnie by było jakby z gifami było tak jak z emotkami a nie pobierane ze strony".Ostatnio edytowany przez Marcin K; [ARG:4 UNDEFINED].
Zostaw komentarz:
-
już sobie ściągnąłem najnowszą wersję z gg.pl
no i tak jak się spodziewałem, szału nie ma, fajnie by było jakby z gifami było tak jak z emotkami a nie pobierane ze strony
Zostaw komentarz:
-
Zamieszczone przez Mateuszol Zobacz postapisze że mam aktualną wersję w zakładce o programie
Zostaw komentarz:
-
hmm... wejdź może na gg.pl i zaloguj się na stronie do komunikatora, z tego co wiem, tam zawsze jest aktualna wersja. To oczywiście nie jest rozwiazanie ale może się uda, że zobaczysz te predefiniowane gify
Zostaw komentarz:
-
Ja używam komunikatora na desktopie w pracy i po aktualizaji już widzęMateuszol, masz aktualną wersję?
Zostaw komentarz:
-
Ja na Androidzie też nie mam, tylko na Windowsie na razie
Zostaw komentarz:
-
[Desktop] Wydanie GG v. 12.4.82.12051
Lista zmian:
- Możliwość wysyłania predefiniowanych gifów
- Wewnętrzne poprawkiOstatnio edytowany przez Wasky; [ARG:4 UNDEFINED].Tagi: Brak
Zostaw komentarz: