Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Zmiana opisu co okreslony czas.

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• musli
    odpowiedział(a)
    Beniooo wiem wiem, doczytałem po czasie

Zostaw komentarz:

• Beniooo
    odpowiedział(a)
    musli, tu chodzi o bota

Zostaw komentarz:

• musli
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez krzos Zobacz posta
    Witam! Czy jest mozliwosc aby opis zmienial sie automatycznie co okreslony czas?
    Tak, da się. GG 6.1 build 158 + PowerGG 1.7.0. Można ustawić dowolny opis i czas SCREEN
    Ostatnio edytowany przez musli; [ARG:4 UNDEFINED].

Zostaw komentarz:

• kubofonista
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez Beniooo Zobacz posta
    Jesli nie chcesz uzywac crona, najlepiej ustaw kilka opisow w zmiennych, i zastosuj instrukcje warunkowa z czasem uniksowym najlepiej, i wklep ze gdy zostanie spelniona opis zostaje zmieniony na opis z tablicy, jesli potrzebujesz gotowego kodu, pisz gg:34655403
    Rozwiązanie tylko połowiczne. Zmiana wykona się pod warunkiem, że ktoś odezwie się do bota - jeśli nie to poczeka sobie aż to nastąpi.
    Jedyne sensowne rozwiązanie to CRON - a jeśli nie masz do niego dostępu to coś w stylu webcrona - serwisu który sam będzie odpytywał Twój plik co określony czas.

Zostaw komentarz:

• krzos
    odpowiedział(a)
    Nie znam sie na PHP, przydal by sie gotowy skrypt.

Beniooo, Jak mam napisac jak masz wlaczone blokowanie wiadomosci od nieznajomych?
    Ostatnio edytowany przez Qrix; [ARG:4 UNDEFINED]. Powód: Pomoc udzielana jest na forum, a nie na priv

Zostaw komentarz:

• Beniooo
    odpowiedział(a)
    Jesli nie chcesz uzywac crona, najlepiej ustaw kilka opisow w zmiennych, i zastosuj instrukcje warunkowa z czasem uniksowym najlepiej, i wklep ze gdy zostanie spelniona opis zostaje zmieniony na opis z tablicy, jesli potrzebujesz gotowego kodu, pisz gg:34655403

Zostaw komentarz:

• TheDuliMen
    odpowiedział(a)
    To nie jest w dokumentacji GG Bot'a. Przecież możesz obok BotAPI pisać skrypt PHP. Wpisz w Google Croon.

Zostaw komentarz:

• krzos
    odpowiedział(a)
    Przelecialem cala dokumentacje i nic nie ma

Zostaw komentarz:

• TheDuliMen
    odpowiedział(a)
    Poczytaj o CRONie.

Zostaw komentarz:

• krzos
    rozpoczął temat Zmiana opisu co okreslony czas.

Zmiana opisu co okreslony czas.

Witam! Czy jest mozliwosc aby opis zmienial sie automatycznie co okreslony czas? Np. jest "Opis 1" za jakis czas (np.5min) jest "Opis 2" itd.
    Bot mam w PHP.
    Jezeli taki skrypt sie da zrobic czy da sie zmieniac tez tym status?
    Ostatnio edytowany przez krzos; [ARG:4 UNDEFINED]. Powód: zmiana z "Bota" na Bot
Pracuję...
X