witam wszystkich znawców tematu, na paczątku zaznaczam iż jestem kompletnym laikiem w temacie botów.Mianowicie mój problem polega na tym iz posiadam urządzenie zarobkowe sterowane przez gg( komendy typu wyłącz po kazdym wrzucie monety przychodzi na moje gg wiadomosc o tym fakcie) problem polega na tym iz nie mam juz kontaktu z tym goscierm co mi to sprzedał a chce pozmieniac hasła i usunąc nr gg na które bot wysyła wszystkie moje informacje...i tu pytanie jak ????dodam jeszcze ze posiadam nr i hasło do tego bota tak ze na gg normalnie sie nim loguje w miare mozliwosci prosze o pomoc pozdrawiam
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
sterowanie botem gg
Zwiń
X
-
jesli dobrze cie zrozumialem 1 slowem chcesz wyrejestrowac bota z BotApi by spowrotem byl normalnym nr gg a nie Botem ? Jesli tak to potrzebujesz haslo od botapi (powiazane sa z emailem na ktorym bot jest rejestrowany jako bot) i usunac na stronie BotApi
jesli pytanie jest banalniejsze czyli masz nr gg a chcesz usunac lub zmienic jego haslo lecz nr gg kiedys nie nalezal do ciebie i poprostu nie jest na twoim emailu przez co nie mozesz zrobic przypomnienia haslo to jednym slowem musialbys sie skontaktowac z GG netwrok ale watpie by ci pomogli w tej sprawie....
Jesli nie odp na twe pytanie to wybacz pozno juz i nie rozumiem do konca pytania
-
WujcioMattt ma rację jeśli masz login (inaczej email BotAPI na którym został zarejestrowany Bot GG) i hasło BotAPI to https://boty.gg.pl/narzedzia/usun/ i usuwasz Bota GGNajlepsze CzatyGG na
SuppBocie
(gg:48909067) pod
komendą /Au
Komentarz
-
no niestety nie to.. ok przedstawie jeszcze raz po "chlopsku"
1.posiadam urzadzenie które wysyła na moj nr gg informacje o wrzutach monet. Ja równiez wydaje mu komendy przez gg
2.posiadam hasło i nr gg na którym działa bot.
3.bot jest sterowany z mojego nr gg jak równiez z innego nie mojego którego własnie chce usunąc aby kontrola nalezała tylko do mnie.
Pytanie jak usunąc ten nr gg na który nie chce zeby bot wysylał wiadomosci :0
pozdrawiam
Komentarz
-
i znow pozna pora wiec jesli znow nie zaczailem wybacz
wg tego co piszesz a dokladniej wg mego rozumowania to mamy 1 bota oraz 2 numery GG ktore maja wladze nad tym botem ale jeden z tych 2 nr gg chcialbys usunac z wladzy??
Jesli tak to tu juz ingeracja w kod PHP lub pythona bedzie potrzebna (kod dzieki ktoremu bot dziala)
Jesli nie posiadasz skryptow bo ktos ci postawil bota i dal swoj nr gg do wladzy jak i twoj to kicha musisz dogadac sie z kolesiem....
jesli znow zle zrozumialem to wybacz nie bede dalej wnikal
Komentarz
-
@WujcioMattt Mateusz w w nocy się śpi, a nie pisze się na forum nie myśląć oczywiście ja też to tak rozumiem jak Ty (chociaż jest 8:06) ale nie wiadomo o co chodzi dokładnie czy o usunięcie drugiego "Właściciela" Bota czy zmienić hasło na GG Bota ;PNajlepsze CzatyGG na
SuppBocie
(gg:48909067) pod
komendą /Au
Komentarz
Komentarz